Bir motosikletlinin trafikte korkması gereken araçlar listesi

Motosikleti
Ns200
Yani trafikteki tüm araçlar, yayalar, yola atlayabilecek sokak hayvanları(bazı bölgelerde inek, domuz, ayı), oyun oynayan çocuklar, havlayıp kovalayan köpekler vs.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Polis ve jandarma araçları.

Dip not: Abicim konu açarken niye arama yapmıyorsunuz?
Bu konu her 2-3 senede bir açılıyor.
Ben de hepsine aynı şeyi yazıyorum.
Sıkıldım artık!
Biraz yenilik getirin şu foruma.
Biz ihtiyarları heyecanlandırın.

Sıkıldım artık!

Cenaze araçları?

Daha yukarıda en az 5 ayrı arkadaşımız aynı şeyi HEPSİ diye belirtmiş . Eksik yazmışlar , bir tek tanesi de yola atlayabilecek muhtelif hayvanatı eklemiş sağ olsun , O bile yetersiz bence . Yan tarafınızdan yükselen duvar gibi kayalık arazi her an kafanıza göçebilir. Belki içinde bulunacağınız çok
tekerli aracınızın kaportası sizi epeyce kollayacaktır da , şol garip gibi tercihinizi yarım asırdan sonra demir atdan yana kullandıysanız , Mevla rahmet eyleye Bursalıaliye. Eğer hayatınızdan bıkmadıysanız , yaşamak sizin için bir anlam ifade ediyorsa , sizi doğuran size senelerce bakan anneniz
bile , eğer o an bir araç kullanıyorsa annenden bile kork . Yok eflatun renkli biemvi , yok şirket arabası ,yok bayan şoför , tesbihi mercan koynunda taksici, minibüsçü, kamyoncu otobüsçü hepsinden acı motosiklet kullanıcısı vahşiler . Yazdığım , yazmadığım her Allah'ın kulu , 2 yada 4 ayaklıların
tamamı ve Yurdum yollarında tepene inebilecek arazi parçaları. Her birinden korkun abicim . Hürmetlerle.

Yolu yarış pistine çeviren makam konvoyları. Kural tanımaz vip ve koruma ..... Hayvan gibi araç kullanırlar, dikat et dedinmi, zifri kara canı indirip, ensende ayılarıyla, ben kimim biliyormusun, derler.
Apaçi gibi kullananın kendisinden, yoldaki çukur, taş, havadurumu, vizörüne dışkı atan kuşlar, ..
Saymakla bitmiyor...
Yani herşey olabilir, dikkatli kullanalım, tekeriniz düz bassın.

Son düzenleme:
Tesetturlu ve tabir icin kusura bakmayin at gozlugu gibi pecesi sag sol gorusunu tamamen kapatan

Ayni zamanda koltugu ileri cekmis degil dikiz aynasino yan aynalari bile goremeden giden kadin suruculer

Zaten iyi bir surucu olsa koltugu geri ceker

Simdi hassas dinci arkadaslar arkamdan atip tutar kardesim kara carsafli benim ;) ona ozelikle yolu gorecegi ve koltugu normal sekilde surmeyi ogrettim,

Ama bu bahsrttigim kadin tipi onu dahil hicbirsey gormuyor birde elinde telefon varsa olûm makinesi geziyor

Her an herseye carpabilir ve aninda turbanima laf soyluyorrr Allah muhammet diye bagirmaya hazidir sakin yan yana gelmeyin

Bence tum abs siz motorlar bizleri risk e atar. En sevdigim motor xmax abs li 😎 degil mi??

Doğru liste ancak önem sırasına göre, 3 ile 4, 5 ile de 10 yer değiştirmeli.

Camları filimli araçlar, aynasıda filimliyse, anında yenisi için yardımcı olunabilinir. :farao:
Çakarı ve sireni açmış, ambulansdan sivil polise kadar. Yol Aç!

Sıkıldım artık!

Yeni bir fikir getirmiyorsan sorunun bir parçasısın.

trafikte araç kullanan bir bayandan daha tehlikeli olanı, elinde telefonla araç kullanan bayandır,daha tehlikelisi yok

defalarca ezilme ve kaza yapma tehlikesi atlattım sayelerinde,,araç kullanıyor ve elinde telefonla mesaj yazmaya çalışıyorken üstüme kırıp beni bariyerlere sıkıştırıyor,bağırıncada sanki suçlu benmişim gibi birde çirkefleşiyorlar

Son düzenleme:
Cenaze araçları... (Zira sizi de gittiği yere bedavadan götürebilir)

trafikte araç kullanan bir bayandan daha tehlikeli olanı, elinde telefonla araç kullanan bayandır,daha tehlikelisi yok

defalarca ezilme ve kaza yapma tehlikesi atlattım sayelerinde,,araç kullanıyor ve elinde telefonla mesaj yazmaya çalışıyorken üstüme kırıp beni bariyerlere sıkıştırıyor,bağırıncada sanki suçlu benmişim gibi birde çirkefleşiyorlar

Daha tehlikelisi de var bu türlerin. Seyir halindeyken telefonla konuşup aynı zamanda da makyaj yapan kadınlar. Benim başıma geldi. Abla ruj sürüyordu telefonla konuşurken.

Daha tehlikelisi de var bu türlerin. Seyir halindeyken telefonla konuşup aynı zamanda da makyaj yapan kadınlar. Benim başıma geldi. Abla ruj sürüyordu telefonla konuşurken.

Usulca yanına sokulup; Beni öldürmek için mi güzelleşiyorsun? die soru yöneltip, cevabını beklemen lazım. Zira çirkefleşirse zaten maymunsun, ancak insana dönüyorsun die de karşılık verilebilir :)

Usulca yanına sokulup; Beni öldürmek için mi güzelleşiyorsun? die soru yöneltip, cevabını beklemen lazım. Zira çirkefleşirse zaten maymunsun, ancak insana dönüyorsun die de karşılık verilebilir :)
Married with children durumu var bende hocam, o olmaz yani senin dediğin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar