Polis ve jandarma araçları.
Dip not: Abicim konu açarken niye arama yapmıyorsunuz?
Bu konu her 2-3 senede bir açılıyor.
Ben de hepsine aynı şeyi yazıyorum.
Sıkıldım artık!
Biraz yenilik getirin şu foruma.
Biz ihtiyarları heyecanlandırın.
Tesetturlu ve tabir icin kusura bakmayin at gozlugu gibi pecesi sag sol gorusunu tamamen kapatan
Ayni zamanda koltugu ileri cekmis degil dikiz aynasino yan aynalari bile goremeden giden kadin suruculer
Zaten iyi bir surucu olsa koltugu geri ceker
Simdi hassas dinci arkadaslar arkamdan atip tutar kardesim kara carsafli benimona ozelikle yolu gorecegi ve koltugu normal sekilde surmeyi ogrettim,
Ama bu bahsrttigim kadin tipi onu dahil hicbirsey gormuyor birde elinde telefon varsa olûm makinesi geziyor
Her an herseye carpabilir ve aninda turbanima laf soyluyorrr Allah muhammet diye bagirmaya hazidir sakin yan yana gelmeyin
Polis ve jandarma araçları.
Dip not: Abicim konu açarken niye arama yapmıyorsunuz?
Bu konu her 2-3 senede bir açılıyor.
Ben de hepsine aynı şeyi yazıyorum.
Sıkıldım artık!
Biraz yenilik getirin şu foruma.
Biz ihtiyarları heyecanlandırın.
trafikte araç kullanan bir bayandan daha tehlikeli olanı, elinde telefonla araç kullanan bayandır,daha tehlikelisi yok
defalarca ezilme ve kaza yapma tehlikesi atlattım sayelerinde,,araç kullanıyor ve elinde telefonla mesaj yazmaya çalışıyorken üstüme kırıp beni bariyerlere sıkıştırıyor,bağırıncada sanki suçlu benmişim gibi birde çirkefleşiyorlar
Daha tehlikelisi de var bu türlerin. Seyir halindeyken telefonla konuşup aynı zamanda da makyaj yapan kadınlar. Benim başıma geldi. Abla ruj sürüyordu telefonla konuşurken.
Married with children durumu var bende hocam, o olmaz yani senin dediğinUsulca yanına sokulup; Beni öldürmek için mi güzelleşiyorsun? die soru yöneltip, cevabını beklemen lazım. Zira çirkefleşirse zaten maymunsun, ancak insana dönüyorsun die de karşılık verilebilir![]()