Hayalleriniz

benim hayalim zx6r almaktı aldım ardık hayalim yok hayalsizim ölsekmi artık bir amaç kalmadı :p

Bir seyahat endurosuyla Ata topraklarına 2 aylık orta Asya yolculuğu.. Ama bunu yapabilmek için pek çok şeyi ayarlamam gerekiyor.. (işten geçici ayrılık - ailemin bu süredeki geçimini sağlamak için birikim vs..) Yani muhtemelen hayal olmaktan öteye geçemeyecek.:pale:

Xmax 400 alıp gerçekten hakkını verir bir şekilde Türkiye turu yapmak. Nasip olur inşallah ☺

Hayalim olan şeylere az parayla muadilleri sayesinde ulaşdım yani hd alamasamda vulcan 900 üm oldu.. o yüzden hiç hayal kurmam en pratik yolla nasıl ulaşabilirsem ulaşırım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben xmax heves ediyordum şimdi var ve malımı iyi bakıp korumaya çalışıyorum

California super bike schoolda eğitim almak ve Thailandda 4yıldırda amatör olarak yaptigim Muay Thai sporunun antrenman işleyişini bizzat Tiger Muay Thai de görmek.Bir üniversite öğrencisine göre fazlasıyla ek gelirim var.Burs,aile,ev kirasi,çalışma gibi.Ama şuanda motosikletimi alip vücut yağ oranımı düzenleyebildim sadece.Bir de dil sertifikası.Thailandın masrafının altından kendim bile kalkabilirim bir şekilde.Yeterli seviyeye gelebilirsem .. Ama California Super Bike school için bu bir kaç sene zor.Ailemide sirf Motosiklet eğitimi için böyle bir masrafa sokamam ama,work and travel gibi uygulamalarla gidip ayarlamaya calisacagim,önümüzdeki sene.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:30 ----------

Hayatta çok şey başardiğımi soyleyemem ama bence hayale hedef denmeli.Tamam hedefimiz iş adamı olmak hayalimiz dünyanin en zengin iş adamı olmak gibi bi örnekleme yapabilirsiniz.Ama bence hedefle hayali birbirine karistiran insan ya altinda ezilir yada kartal gibi uçar gider.

nQv1NN.jpg
[/url][/IMG]

XMnO35.jpg
[/url][/IMG]

Ehliyetimi ve motorumu almak. Şükür 2 side oldu :)

Super Moderator
Benim hayallerime günümüz teknolojisi çözüm üretemiyor. 100 cc cub gibi yaksın, Mt-09 gibi gitsin, yağ değişimi ve diğer parça değişimleri keyfe keder 50000 km.de bir olsun, görünümü ilgi çeksin, yedek parçaları bol bulamaç olsun, fiyatları bedavadan biraz pahalı olsun. Sıfır fiyatı 10000 TL altı olsun, 2. elde satmaya kalktığımızda değeri 10000 TL üstü olsun, kimse çalmaya yeltenmesin vs vs

Bu söylediklerinin olması imkansız neredeyse, o yüzden zengin olma şansın daha yüksek, bence sadece zengin olmayı hayal etmelisin, en azından butun taleplerine cevap olabilecek tek bir ihtimal olur ve gerçekleşebilme olasılığı olan imkansız hayalden uzak bir hayale kavuşursun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir MT-10'um olsa dünyalar benim olur. Eğer MT-10 olmayacaksa aşağıda ki arkadaşta mutlu eder beni.

Bu söylediklerinin olması imkansız neredeyse, o yüzden zengin olma şansın daha yüksek, bence sadece zengin olmayı hayal etmelisin, en azından butun taleplerine cevap olabilecek tek bir ihtimal olur ve gerçekleşebilme olasılığı olan imkansız hayalden uzak bir hayale kavuşursun.

İyi de adam hayal kurmuş. Hani vardı ya;

* Elini şaklatınca kendiliğinden yanan, gazı hiç bitmeyen, çok aydınlatan, düşünce yangın çıkarmayan, is yapmayan gaz lambası. Veya,

* Arkasında arabayı çekerken yanında bir kızla arabada giden iki sevgilinin tam romantik anında öndeki atın çıkardığı gaz sonrası yere dökülen taze gübrenin o mayhoş kokusu olmadan, hızlıca ve sessizce, yerdeki her taşın varlığını hissetmeden giden bir araba. Veya,

* Oturduğun yerden kütüphanedeki tüm kitaplara ulaşıp istediğin bilgiyi çok hızlıca bulabilmen, merak ettiğin genel bilgiye çabucak ulaşıp istediğin konuda kullanabilmen. Veya,

* Yolda yürürken avuç kadar bir alet ile istediğin an istediğin birisiyle konuşabilmek, birini aramak için santrale bağlanıp numarayı söyleyip santralin seni araması için yarım saat beklemeden hemen ona ulaşabilmek. Hatta konuşurken yüzünü görebilmek. Aynı cihaz ile tüm dünyada neler oluyor bitiyor görüp hatta anlık olarak seninle buluşacak kişiye yerini haritada kendiliğinden gezen bir nokta ile gösterebilmek.

* Alışverişe çıkmadan alışveriş, evden çıkmadan iş yapabilmek.

Her hayal sonunda bir noktaya ulaşır. Örneğin; çok yakın geçmişte ameliyat ile yapılabilen, implant gerektiren birçok rahatsızlığın tedavisi için doktorun reçetesinde sadece bir tek iğne yazabiliyor. Çok yakın gelecekte (adını vermek istemediğim bir yerli ilaç firması arge' yi uzun zaman önce tamamladı ve üretim tesisini kuruyor, yakın zamanda üretime geçecek) eczaneden alacağınız tek bir tablet ilacı içtiğinizde bazı kanser türleri dahil bazı hastalıklardan hasta tamamen kurtulabilecek. Tabi bu tablet 4-5 bin TL civarına satılacak ancak bundan 20 sene sonra çok daha gelişmiş ürünleri çok daha kolay ve gelişkin olarak erişilebilir halde bulunabilir olacağına emin olabilirsiniz.

Bunların hepsi hayal.

Düşünsenize. Bir tabloya bakıp her an değişen resimler ve sesler ile sanki oradaymış gibi herşeyi görebilicez. Pardon, o yapılmıştı :cherry:

Son düzenleme:
1 tane pcx hanıma vericem sağa sola gitsin
1 tanede üzerinde çok yormayan ve çok güçlü naked. Örn: 1290 super duke

Motosikleti
D400
Kücükken dünya'nın en iyi pokemon ustası olmaktı; simdi Kanada'ya gitmek :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar