İstanbul Seçimleri Yenileniyor..

Görüldüğü üzere ne ekonomi ne de vatandaş umurlarında. Onlar için önemli olan rant ve gelecek olan paralar. Bugün biri yazmış akp ramazanın ilk orucunu kul hakkıyla açtı diye. Gerçekten yazık. Kriz var fakat gelin görün ki seçimlerle gelecek olan fazladan maliyetin hesabı bile yapılmıyor. Yazık lan millete. sürüngen kadar değer vermiyorlar.

Yalnız belediyelerden beslenen ak parti'lilerin partide ciddi bir gücü varmış , böyle omurgasız bir kararı bile aldırabildiler.

Motosikleti
D400
Malum şahıs bu secimde İstanbul'u bırakmaz.

Yapılacak hilenin tartışmanın oyunların planlamasını çoktan yapmıştır.

Ekrem bey çok güzel birşey söyledi eğer bu seçimde usulsuzluk var ise referandum ve baskanlık secimleri de şaibelidir dedi.

Neyse ; aşağıdaki görüntü ile sizi başbaşa bırakıp küfür etmemek için susuyorum

bir-seyler-oldu-ama-fark-edemedik_1836818.jpg

Tatile gidecekler ertelesin. Yaşlı yatalak kim varsa sandığa götürüp imamoğluna bastırın mührü. Bu memleket meselesidir.

seçimler tekrarlanıyorsa işler değişecek. ahanda buraya yazıyorum. seçimden sonra dediğim çıkarsa demişti dersiniz.

Gerekçe çok absürt. Sandık kurulu başkanı ve üyeleri oy sayımına nasıl müdahale etmiş olabilir? orda tüm parti temsilcileri yok muydu? denetleyicilerin eli armut mu topladı. Ben aynı zarfa 4 oy koymuşum. 3 ü geçerli büyükşehir geçersiz böyle saçma bir karar olamaz. Milletin bir tatili vardı onun da içine ettiler.

YSK üyelerinden seçim tekrarına hayır diyen siyasi görüşüne uyuyor diye değil, hukuki görüşüne göre hayır demişse; evet diyen de benzer şekilde siyasi görüşüne uyuyor diye değil, hukuki görüşüne göre evet demişse karara katılmasam da hakkım helaldir. Ama ikisinden de sırf siyasi görüşüne göre evet veya hayır diyen olmuşsa onlara ne bu dünyada, ne öteki dünyada hakkım helal değildir.

Ya yazdığımı sildim şu an, sinirden ağlatacaklar bizi. Gerçekten adak adadım, öldüğünde kan akıtacağım.

Kararın gerekçesini duyunca şu sahne geldi aklıma, nereden geldiyse

Motosikleti
D400
az önce malum sahıs canlı yayındaydı.

-Konuyla ilgili olumsuz yorum yapan iş adamlarına "bizde size buna göre yaklaşacağız" dedi

-Karşı tarafa "karanlık güçler" dedi

-Sürekli yükselen ekonomimiz 15 temmuzdan sonra zor bir sürece girmişmiş

yok ben cıldırcam en sonunda.

az önce malum sahıs canlı yayındaydı.

-Konuyla ilgili olumsuz yorum yapan iş adamlarına "bizde size buna göre yaklaşacağız" dedi

-Karşı tarafa "karanlık güçler" dedi

-Sürekli yükselen ekonomimiz 15 temmuzdan sonra zor bir sürece girmişmiş

yok ben cıldırcam en sonunda.

Bak desin, siyaset zaten yalan, atsın. Buna insanların inanmasına ben dayanamıyorum. Minicik bir beyin belirtisi buna inanmamak için yeterli.

Hep diyorum. Karanlık güçler var, tamam, kabul. Ama karanlık güçlerle mücadele etsin diye seçtiğimiz kişiye rağmen karanlık güçler hala at oynatıyorsa demek ki bu seçtiğimiz kişi işi beceremiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kazanılmış seçimi iptal ettirenlerin, yeni yapılacak seçimi kaybedeceğini düşünmek.

A.K. partisinin genel başkanını daha tanıyamamışsınız.

Yeni seçim yapılıp A.K. partisi bu yeni seçimi kazandıktan sonra olacakları düşünemiyorsunuz.

Son düzenleme:
Ne olacak ki? Güzel milletim layık olduğu şekilde yönetilmeye devam edecek. İki koyun güdemeyenlerdense güdebilenleri istiyor halk.

Kazanılmış seçimi iptal ettirenlerin, yeni yapılacak seçimi kaybedeceğini düşünmek.

A.K. partisinin genel başkanını daha tanıyamamışsınız.

Yeni seçim yapılıp A.K. partisi bu yeni seçimi kazandıktan sonra olacakları düşünemiyorsunuz.

Bu defa öyle olmayacak. Karşısında bu defa Kılıçdaroğlu gibi bir silik değil, İmamoğlu gibi bir lider var.

Diyelim İmamoğlu tekrar kazandı. Ne olacak? Milletin iradesine saygı mı? Yoksa yeni bir kılıf mı? Kılıf diyorum çünkü zarfta 4 pusula var, 1 tanesi hileli...

Aklımda cevap var fakat bir ithamda bulunmak istemiyorum şuan, 23 haziran gecesi bakarız ona.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar