Cam için bayağı bi araştırma yaptım. Aliexpresste vardı hem kısa hem de pahalı ona da vergi getirdiler şimdi daha da yükselmiştir. Türkiyede yapılanlar yalandan, baştan savma. Zaten o da tnt25 için uapılıyor ama bn251 e de uyar. En son çağlar motor camı diye izmirde bir abiye ulaştım. Yaptığı işler çok hoşuma gitti. Görüştüm, istediğiniz şekilde imal edebilirim diyor hem de kaliteli malzeme. Şu borçları bitireyim inşaallah onu da taktıracam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
Hatta bazı arkadaşlar pulsar camını uydurmuşlar, biraz eğreti duruyor ama ucuz.
Arkadaslar bugun motorumu garaja koydum kilitleyecem.herzaman ayaklik tarafina (sola) cevirip gidonu kitler birakirdim Bu sefer nedense gidon bir turlu tam sola donmedi sanki bisey engelliyordu anlamadim tam sag cevirip kitledim
Tam sola donmuyordu donmedigi icin kilitleyemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Neden olabilir fikri olan var mi?

[url]https://i.hizliresim.com/y6ZJza.jpg[/url]
Gidon yükseltme ve elcik korumalarını da taktık. Gidon yükseltme gerçekten sürüşü çok rahatlatıyor. Ayrıca gidon kalınlığı 28 mm. arkadaşlar. 22 mm olanını almıştım iade edip değiştirdim.
Rüzgarlık ve motor koruma takozunu taktıkmı hazırız inşaallah. Aslında takoz yerine koruma demiri bulabilsem veya yaptırabilsem iyi olacak ama henüz ne bulabildim ne de yapacak bir ustaya ulaştım. Hepinizin tekeri düz bassın.