Bu; ''Merhaba Arkadaşlar, Motoru 1,5 ay önce (Nisan 2014) teslim aldım,
ilk motorum olup sorularınız var ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.''
Bu da; ''Arkadaşlar, Konuyu açan arkadaşın motorunu babası uygun fiyattan verecek.
Motor 40la giderken mazot yüzünden yana devrildi. 12000 tl son fiyat. Yururde hiç bir sıkıntı yok. Sağında solunda hiçbir sıkıntı yok. Two bro eksoz mevcut. Detay için yazarsınız. '' bikaç ay sonra arkadaşının attığı mesaj..
Yukarıda verdiğim alıntı aynı motorun naked ve
'gidon turu daha fazla daha dik daha kolay' olan cb500f konu başlığının
ilk sayfasına ait ufak bi örnek..
Eğitime ikibin değil, dörtbinlira da ayırsan,özelikle bizim trafiğimizde başlangıç motoru olacak motor değil o, başlansa dahi çok çok riskli ve
sürüş açısından sana katacağı da ybrden daha fazla değil, isteğin doğrultusunda tanımadığı insanların iyiliği için tavsiye veren buradaki insaların eğitim almadığını, eğitimde ne verildiğini bilmediklerini mi düşünüyorsun yoksa. Ehliyetin de henüz yok sanırım, belki kursa gidip yüzyirmibeşlik kullandığında vazgeçersin artık..Benzer şekilde fikir değiştiren arkadaşları gördük çevremizden ve forumdan..t
Kötü motor o, ömürlük motor değil, benzini içer,yedek parçası da pahalı zaten

Almazsan daha iyi olur ysni..
Motosiklet kullanmamışken,motosiklet tarzını belirleyecek deneyimin yokken bu karar niye anlamak zor,başlığa önceden verilen önceki yanıtları daha dikkatli okumanı öneriyorum naçizane,sebebi gençlik herhalde. Umarım hata yaptığını erkenden farkedersin, hayırlısı olsun.