pahalı denilen modeller bir süre sonra alt limit halini alması çok üzücü. sebebi ne olursa olsun 'pahalı'
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
hocam merhaba... ben de da 135s modelini çok inceledim.çözemediğim iki husustan ötürü askıya aldım. fren diski ve motor aksamının yedeklerini nereden bulacağım? ben internetten araştırdım ama bulmadım. acaba muadil bir marka ve model bilgin varsa ya da geliştirdiğin bir çözüm varsa lütfen paylaşımda bulunur musun? şimdiden teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
Size bir motor tavsiyesinde bulunayım dostlar alan dua eder. Haojue 150-9 veya 135s hangisi hoşunuza giderse, Suzuki ortak üretimdir hatta inazumayı üreten firma, ben Haojue 150-9 modelini 3 senedir kullanıyorum artçılı günlük 700 km uzun yol yaptığımda oldu tık demedi, şuan 30 bindeyim maşallah hiç arıza çıkartmadı, Yamaha ys 125 i incelediğimde enşeksiyon haricinde geri kalan bütün özellikleri haojuede var titreşim desen yok yağ gibi fiyatıda 5000 tl civarında
hocam merhaba... ben de da 135s modelini çok inceledim.çözemediğim iki husustan ötürü askıya aldım. fren diski ve motor aksamının yedeklerini nereden bulacağım? ben internetten araştırdım ama bulmadım. acaba muadil bir marka ve model bilgin varsa ya da geliştirdiğin bir çözüm varsa lütfen paylaşımda bulunur musun? şimdiden teşekkürler
Son düzenleme: