kendisinin silme yetkisi varmı
Geçenlerde ciddi psikopat birinin küçücük bir köpeği bıçakladığı videoya denk geldim, gelmez olaydım. Ondan beridir temkinliyim. Bunu da öyle bir şey zannettim. Herif küçücük bir değnekle vuruyor kediceğize, ama öldüresiye falan değil. Olayı küçümsemek için değil de, millet çocuğuna karısına bin beterini yapıyor ülkemizde.
ben de facebookta gördüm. İçimden edebildiğim tüm küfürleri saydırdım, bu adam hakkında hemen suç duyurusunda bulunulmalı videoda kanıt var. Aksi halde birileri cezasını verecek adı belli adresi belli.
Aklı sıra eğitim vermeye çalışıyor mal. Hayvanın canını acıtıyor, hayvanda onun canını acıtıyor doğal olarak. Sonra da canımı acıtma diye tekrar vuruyor.
Çocuğuna ağlamasın diye vuran anneler misali. Çocuk ağlıyor anası ağlamasın diye vuruyor, çocuğun canı yanıyor daha çok ağlıyor anası daha da çok vuruyor. Çocuk ağlıyor anası vuruyor çocuk ağlıyor...
Kendi eğitimini de bu şekilde almış sanırım, yaptığını eğitim sanıyor. Halbuki biraz sert şekilde hayır diye bağırmak yeterli.
Ellerinizden öperprofilimde ki sarı oğlan hayır kelimesini iyi bilir, mutfağa adımını atmaz.
Ayni sarı yumaktan iki tane vardi,yemegini,mama kabina koyulmasini beklerdi,tuvaleti gelince ya kuyrugu diker yada wc kapisinin önünde beklerdi.hayvan resmen gözümün içine bakardi.mübarek kediler evin bereketini arttirir.candır ciğerdir..
Sınırı koyacaksin,fazla içli dışlı olmayacaksin,yeri gelince sevgi gostereceksin ama dozunda..