Ben bunu izlemiştim hocam :wiinkk: ducatinin tercih edilmesinin sebebi çok fazla aslında ince motor hafif güzel yürür vs ama işte desmo bakımları uzaktan göz kırpıyorr:
Şurda kaç kişinin ducatisi var? Desmo bakımını korlasa yaptırırsan büyük para evet. Ama bu işi dışarda da yapan ustalar var. Yarı fiyatından da uyguna geliyor. Japonlarda her 4 binde bir bakım için servise belden eğiliyorsan duca daha ucuza gelir zira rodajdan sonra 12binde yağ 24 binde desmo var. 24k sadece 2 bakım. Teknolojiye gel
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
cb900 tuned edilmemiş 900rr motoruna sahip efsane bir makinadır.. 900rr ın uysal daha evcilversiyonunu yapmaya çalışmışlar ama oda olmamış hayvan gene hayvan çok agresif .. herkes süremez o motoru bana 1000cc lik at söyleyin yeni başlayana bile iyi bir eğitimle önerebilirim ama hornet her motorcuyum diyen adamın sürebiliceği bir motor değil..
sürdüm mü zamanında 2005 i arkadaşımda vardı çok sürdüm ama hep kısa mesafe .. sıkıntılı makina.. süren harbi motorcu keyif alırmı sevişmekle uğraşmasın hiç direk horneti sürsün öyle keyif verir.. 2005 leri makyajlıdır bir kaç ek özellik getirmişlerdi düşünen 2005 den öncesine bakmasın.
Bizim gibi garibanların bütçesinin el vericeği sürdüğümüz motorlardan konu açılırsa dahil oluruz..
Keşke başka motorlar da kullansaydın kardeşim