S1000RR üretilmeseydi japonlar ss de bu kadar hızlı gelişime gitmeyecekti.Yav bende diyorum ki elin dik kafalı japonu neden yapmıyor arkadaşım bilmiyor mu adam yapmasını :queen:queen:queen:queen:
Artık japonlarda düz, R, RR(race replica), sp gibi donanınımlı versiyonlar üretip avrupa rakipleri ile mücadele ediyorlar. Bu versiyonlar ile aynı modeli donanım paketlerine göre farklı fiyatlara alabiliyorsunuz.
Naked(standard) grubunda japonlar çok geri kaldılar ancak yamaha safkan olmasa da mt10 ile bir adım attı ve devamı diğer markalardan gelecektir. 2021 den sonra ducati dahil çoğu model de 4 silindire geçiyor, naked grubunda savaş kızışacak ve bu da biz kullanıcılara olumlu olarak geri dönecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
1290 ilanlarının hepsi 15k ve üstü, demek ki alanlar mutlu mesut binlerce km yapabilmişler. Büyük ihtimal düşük km beklemek hayal olarak kalacak.1290 zor düşer ağa ben sana diyim sana bi mt10 alalım bak ben sana diyorum böyle 80 90 bine pırıl pırıl bi mt10 patlatırız
2014 V4R var şuan 800km, safkan ve ilk hedef olmasada kanım kaynamıyor değil, bir maceraya girip son sahibi olma fikrim var
Son olarak bu başlığın başrol oyuncusu sensin, bizden önce sen ne alacaksın, karar verdin mi?
Son düzenleme: