Burada iş yapan her şirket ve marka öyle...
O kadar çok örnek var ki hangisini anlatsam... Sadece yakın zamanda başımdan geçen üç hadise:
1. HTC telefon garantiden çıktıktan sonra bozuldu. Problem ana kartta. $220 fiyat biçti tamir için HTC. "Kabul, garanti bitti, ancak garantiden çıkar çıkmaz bozulan bir markayı gelecekte niye tercih edeyim" diye cevap yazdım. Ücretsiz değiştirdiler anakartı.
2. Amazondan elektronik cihaz aldım. Websitesi geldi diyor, ama kapının önünde yok. 3 gün bekledim, sonra aradım. Ücretsiz yenisini yolladılar. Yarım saat sonra komşu geldi, "bu paketi yanlışlıkla benim eve koymuşlar. Ben de şehir dışındaydım, yeni geldim, paketi benim zannedip açtım, kusura bakma" diye. Arayıp iptal ettim yenisini.
3. Taa 6-7 sene önce ufak bir kaza sonrası arabanın ön tamponunu ve kaputu boyatmıştım. Boya soyulmaya başladı yeni. Götürdüm. Herif görür görmez "kusura bakma, geçmişte kullandığımız bazı boyalar kötü çıkmış, ancak şu an çok yoğunuz, Ocağın ikinci haftası getirebilirsen yeniden ücretsiz boyariz" dedi.
Burada "kullanıcı hatası" lafını ağzına alan herhangi bir satıcının iş yapabilmesi mumkun değil. Bunun sebebi de insanların genelde dürüst olması.