arkadaşlar yeni motorum görünümü nasıl sizce valla ben çok beğendim şu anda motorda bi sorun yok ama maximum surat olarak 135 i gördüm düz yolda sanki bana birazdaha fazla olması gerekiyo gibi geliyo sizce nasıl veya siz maximum kaç gördünüz cvp bekliyorum bütün arkadaşlardan??
bu arada alalı 1 hafta oldu 1500km yapmışım motor şu anda 6500km de bakım olarak ne yapabilirim veya periyodik olarak yapmam gereken bişiyler varmı??
![]()
Selam arkadaşım Öncelikle Motosikletin çok güzel sana çok yakışmış.
Motosikletin hızını sormuşsun 6500 km deki motor için bence 135 km hız normaldir.Benim motosikletimde 6500 km deyken yaklaşık 130 yapıyordu ama şimdi 9500 km de rahatlıkla saatte 160 yapıyorm belki inişlerde daha da yukarı çıkıyordur ama bakamıyorum sadece gördüğüm 160 km dir.Sende motosikletini uzun yolda ve devirli kullanırsan illerleyen km'lerde tahminimle 10.000 km dir motosikletin daha performanslı çalışacaktır.Bakımlarına çok dikkat etmelisin.Sana şimdiden hayırlı sürüşler dilerim:Not Kullanıcıdan kullanıcıya farklılık gösterebilir heradam her motorla yüksek performans elde edemeye bilir.