Alanlar mutlu beyler. Her gördüğümde daha çok seviyorum cb'mi. Hele bu sıfır fiyatlarına yapılan zamla istediğim motor nirvanaya ulaştığı için daha çok seviyorum.
http://i63.tinypic.com/2iuxgg2.jpg
Alanlar mutlu beyler. Her gördüğümde daha çok seviyorum cb'mi. Hele bu sıfır fiyatlarına yapılan zamla istediğim motor nirvanaya ulaştığı için daha çok seviyorum.![]()
http://i63.tinypic.com/2iuxgg2.jpg
Alanlar mutlu beyler. Her gördüğümde daha çok seviyorum cb'mi. Hele bu sıfır fiyatlarına yapılan zamla istediğim motor nirvanaya ulaştığı için daha çok seviyorum.![]()
Depo pedini nerden aldiniz
aliexpress. Siz wp grubunda yok musunuz, kullanıcı adınız oradan tanıdık geliyor.11 dolar gibi bir rakamdı hatırladığım kadarıyla.
Motor zincir sesi mekanik sürtünme bir süre sonra ya zincir yada dişliler kullanım anında parçalanacaktır buda çok büyük bir tehlikeye kullanıcıyı maruz bırakacaktır ayrıca birinci vitesede çok zor geçmekte bu nedenle bütün dur kalklarda motoru boşa almaya korkuyorum ve devamlı debriyaj basılı bekliyorum bu motorların tamamını geri almaları lazım bunlar en dandik motorda dahi yok
............Eğer gerçekten bu sorunları ciddi buluyorsan sahibindende ücretsiz ilan açıp, kara propaganda yaptığın motoru, gördüğün sorunları açıklamaya yazıp satabilirsin. Aksini düşünüp binmeye devam ediyorsan bunları sadece abarttığını ve bindiğin dalı kestiğini düşünmekteyim.
Sorun ciddi veya önemsiz, sorun işte. Yazmasın mı adam. Bindiği dalı kesmek de nedir?
Forum veya benzer platformlar niye var? Yazmasa nereden bileceksin, nereden öğreneceksin?
Bindiği dalı kesiyormuş...
Yav adam kendi bindiği motoru niye reklam etsin?
Sonra, makine mühendisi misin? Nereden biliyorsun, sorun çıkarmayacağını?
Motoru aldın mı sorun varsa da sesini çıkarma.
Ee, nasıl düzelecek problem?
arkadaşım kaç saattir bütün foruma baştan sona okudum sen honda ile ortak mı çalışıyorsun ne sorunu varsa yazsınlar ki insanlar bilgilensin ben 25000 tl para vereceğim ses gelecek ses sıkıntı değilmiş ne demek gelmeyecek kardeşim geliyorsa da düzeltinler honda benim banamın şirketi değil vites konusuna gelince sıkıntı değilmiş niye düzeltmiyorlar bir sıkıntı varsa o da bir kronik sorun dur benim gözümde inşalar burada + larını - lerini yazacaklar ki bilgi edinsiler ben gerçekler neyse yazan arkdaşlara teşekkür ediyorum.cb 250r almaktan vaz geçtim sayenizde 25000t lverip servisle akraba olmak istemiyorum Mt 25 alacağım iyi gecelerDostum bizzat kara propagandaya giriyor. Problem sadece bir ses, yankı yapmasindan kaynakli bir ses. Sürtmeden kaynakli değil yani.
Honda inceledi, geri donus yapti. Sorun yok dedi. Honda isine geldigini soyluyor yani riske atacak bir durum yok diyor. Ama ses kafa utuleyici mi? Evet.