Motosiklet sattım ama hüzünle sonuçlandı...

Beyler bir motorsiklet magzasından motor alacaktım kendi motorumu'da verdim. Dedim satışı ne yapacağız abi diye,ben sattığım zaman alan adama veririz dedi satışı ses soluk çıkmadı bir daha bi duydum ki başkası kaza yapmış motorla ve bana 1700 tl ceza geldi mecbur yatırdım ama bu parayı yasal yoldan alma imkanım varmı bu adamdan yardım lütfen :sunny::sunny:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

up up up..

Alış satış işlemi yapmadan bu işe girmen hata olmuş. 150 lira tutuyor bir noter.

Nasıl güvenipte veriyorsunuz ? Allah korusun ölümlü kazaya karışsa nolacaktı ?

''

geçmiş olsun

kaza yapan, motosikleti aldığını kanıtlasın. yada hırsız muamelesine katlansın

teşekkürler beyler dedigin gibi allahtan ölümlü bi kaza olmadı

her halde kaza yapan kişinin ehlıyeti olmadıgı için gelmiştir o ceza.

5 sene evvel araba satarken başka bir ilden gelen arkadaşlar cuma noter kapanışına yetişememiş para da tam olduğu satış veremediğim için arabayı teslim etmemiştim. Mecbur otobüsle gidip 2 gün sonra pazartesi sabah gelip satışı aldılar parasını ödedikleri aracın. En doğrusu budur bence araç kimin adına kayıtlı ise onda kalmalı. Geçmiş olsun kardeşim. Başa gelen çekilir şikayetçi ol ama sende de hata olduğu için ne kadar tutturursun bilemiyorum.

parayi alma yolun kesinlikle yok kardes. cezanin parasini hazir etsen iyi olur. satisi vermeden vermeyecektin motoru. kanunen yapabilecegin hic bir sey yok.

bir de "motosiklet" diye yazilir "motorsiklet" degil.

gecmis olsun.

Her yerde yazılıyor bulaşmayın şu mafyamsı galericilere diye. Adam senin satılsın diye bıraktığın motoru kendi malı gibi kullandırıp kaza yapmış. Hem motosikletin hasar almış hemde ceza yemişsin. Şimdi gitsen zararını istesen çamura yatar.

Motoru satıp alacağın motorun parasını birazda olsa çıkarmak varken dahada zarara girdin geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar