Cbr 250R vs Mt-25

2014 model repsol cbr 250 kullanıcısıyım.1.5 senedir kullanıyorum.Ama sanki bir değişim istiyorum,fakat buna değer mi emin değilim.Üstüne 3_5 daha koyup mt 25 almak ne kadar mantıklı ya da r25 almak.Biraz daha sabredip cc yükseltmek mi mantıklı? Fakat malum dolar elden gidiyeah.Avrupalı ve japon motosikletlerde yüksek cc lere bakamaz olduk.Çinli bir yüksek cc nk 400 benzeri almak yerine yola kendi motosikletimle mi devam etsem?Hoş ona da para yok.Seviyorum da keretayı.Mt 25 bırakmaya değer mi?

Yakıtı düşünmem dersen mt serisi daha keyiflidir birde yumuşak hamurlu lastikle.
Tekar ediyorum yakıtı dert etmeyeceksen x2 olacak emin ol.
Senin yerinde olsam bütçemi zorlayıp yüksek hacimliye geçerdim.

Mesela ne önerirsiniz?Çin hint?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------

Yakıtı düşünmem dersen mt serisi daha keyiflidir birde yumuşak hamurlu lastikle.
Mesela ne önerirsiniz?Marka?Model?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------

Tecrübe ile sabit. Ne kadar ekmek o kadar köfte!

Değer diyorsunuz yani, teşekkürler

Tamam cift silindir,yuksek rpm(gazlama seviyor) 7.000den sonra uzuyor ama 2 katı yakmiyor be birader..abartmayalim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------

bence cb250r al honda ile devam et :)

Hacı arkadasta zaten cbr250 varmis.

Edit: ulen cb250 ile cbr 250 yi surekli karistiriyorum..

2.el cb500f der kaçarim

Son düzenleme:
Tamam cift silindir,yuksek rpm(gazlama seviyor) 7.000den sonra uzuyor ama 2 katı yakmiyor be birader..abartmayalim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------

Hacı arkadasta zaten cbr250 varmis.

Edit: ulen cb250 ile cbr surekli karistiriyorum..

İki katı deyince bir inme indi hafiften,yalan değil

Koskoca sahibindende 20 tane var

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:49 ----------

Bayramda uzun yol yap,kamp at,gez dolaş,guzel bir kask al,kamera al,ne bileyim eldiven al bot al..motoruna aksesuar al...motorun ayaklarina Rosso takım al

Sen adamsın usta,üşenmedin yazdın valla.Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:50 ----------

Bence bir Kawasaki Ninja 300'e bak.

Koskoca sahibindende 20 tane

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------

Kkonu aktif

Öyle ahım şahım bir fark hissetmeyeceksin. Daha az titreyen bir motora sahip olursun o kadar. Fren ve süspansiyon konularına girmiyorum.

İlla değişimin geldiyse biraz daha sık dişini 500cc'ye geçersin

Aşırı gereksiz bir hareket olur.
Evet Mt-25 CBR'ye göre canlı makinadır ama üstüne paa verip geçmeye değmez.
Ya paranızı biriktirin yada ekipmana yatırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar