Hiiiç bir siyasetçinin hiç bir tarafı değilim. Siyasetçileri büyük insan zanneden çarpık anlayışın yansımaları hep bunlar. Büyük insan, işini dürüst ve iyi yapan herkestir. Açıkçası Meral Akşener de bence çok güvenilir biri değil. Gel gelelim kim gelirse gelsin malum zattan daha zararlı olması çok mümkün değil.Hoop dedik Hasmete laf söyleyen karşısında meral ablamı bulur demedi deme . Sağ koludur kendisi . Muarreimin sol kolu Demirtaş in sağ bacağı vs vs vs kisacasi büyük bi üstad tir![]()
Meral ablamiz kurtarcak bizi
Sağ kolu muarrem sol kolu Demirtaş memletim şahlanacak
Maden ihracatımız hiç iyi durumda değil fakat 2002den beri artarak devam ediyor. Türk milleti olaya sadece ekonomik olarak bakmıyor, öyle gıptayla baktığınız Avrupa'lılar gibi dertsiz tasasız sadece ekonomi düşünen bi millet değiliz maalesef.Bu adamlarla konusmanin faydasi yok, beyinleri calismiyor mubarek. @akoyuncu bak yukarida bir soru sordum; bak parti marti yok dikkatini cekerim, ona yanit verebilecek kadar zekan var mi? Sasirt milleti hadi bakalim.
Ben uzuldugum bir kac nokta var; sadece tatmin olmak icin birini destekliyorlar; ondan iyisi var mi yok mu devlet yonetiminde ne sorunlar var hak hukuk ne alemde vatandas hayatindan ne kadar memnun ve cocuklarimizin gelecegi ne kadar aydinlik? Gibi sorulari hic sormuyorlar ve dolayisiyla cevaplarininda anlami yok bu gibi zayif insanlar icin.
Bunlar secim sonrasi televizyonun basina gecerler ve tayyip secildimi diye bakarlar ve o secilince kalkar kolbastı oynarlar halbuki dunyadan haberleri yoktur.
Maden ihracatımız hiç iyi durumda değil fakat 2002den beri artarak devam ediyor. Türk milleti olaya sadece ekonomik olarak bakmıyor, öyle gıptayla baktığınız Avrupa'lılar gibi dertsiz tasasız sadece ekonomi düşünen bi millet değiliz maalesef.
Bence dünyadan haberi olmamak, haberi olupta görmemezlikten gelmekten daha iyidir.
Maden ihracatımız hiç iyi durumda değil fakat 2002den beri artarak devam ediyor. Türk milleti olaya sadece ekonomik olarak bakmıyor, öyle gıptayla baktığınız Avrupa'lılar gibi dertsiz tasasız sadece ekonomi düşünen bi millet değiliz maalesef.
Bence dünyadan haberi olmamak, haberi olupta görmemezlikten gelmekten daha iyidir.
şaşırtayım ucundak acık sizi
bu arada dolar saldırısının olması milleti bilinç altından bir araya getirir, böyle bir durumla güçlü kimlikler göğüs gerer, gereğini yapar,.
bu arada dolar saldırısının olması milleti bilinç altından bir araya getirir,
Ben bu olaydan mağdur oldum fakat koca bi milleti suçlamadım.Herkes kötü diye birşeyde demedim, Avrupalının başka derdi yok ekonomisine yoğunlaşabiliyor, ben ekonomiyi düzelteceğine inandığım bi hdp liye gırtlağımı kesseler oy vermem mesela böyle bak.Hmmm. Bi çelişki var burada. Üç kuruş para için kusurlu motosikleti kakalamak uzere tek ayak üstünde on yalan söyleyen, kilometresiyle oynayan biz miyiz, yoksa Avrupalılar mı?
Sadece ekonomi düşünen bir millet değilsek ne düşünüyoruz çok merak ettim... Ahlaklı olma, kanunlara uyma, dürüst olma, yalan söylememe falan düşünmediğimiz belli de, bunlar dışında ne düşündüğümüzü çok merak ettim.
Yere göğe koyamıyoruz kendimizi. Herkes kötü biz iyiyiz.
Valla kim olduğu önemli değil, işleri düzeltecekse her kes makbulümdür, hayat ne için var ki? Yaşamak için, sürünmek için değil.ben ekonomiyi düzelteceğine inandığım bi XXX liye gırtlağımı kesseler oy vermem mesela böyle bak.
Bir dolarlarla olabilir mi? Taşıyan teröristlikle suçlandığına göre bir saldırı etkisi falan olmalı.Uzun uzun yazacaktım ama fazlaca siyasete girecek diye vazgeçtim.Şu "Dolar saldırısı" nasıl oluyor çok merak ettim.Açıklar mısınız?
Valla kim olduğu önemli değil, işleri düzeltecekse her kes makbulümdür, hayat ne için var ki? Yaşamak için, sürünmek için değil.
şaşırtayım ucundak acık sizi
bu topraklarda yaşayan halkımız hiç bir zaman boynuz kulağı geçmedikçe ortaya çıkan, hele ki bölünme ile ortaya çıkıp baş pehlivanlığa soyunan birilerine yönetimi teslim etmez.
Yetersiz cevap, rakamlardan bahsedeydin biraz olmaz mıydı? Mesela 2017 yılı bor satışından kaç milyar dolar geldi bütçeye ve bu satılan bor hangi ilimizdeki madenlerden?
Aynı şekilde diğer madenlerdende orneklerle iyi bir cevap bekliyorum.
Kup kuru anlamaız cevaplar bunlar.