Komedi resmen... Bi yukaridaki kuru gurultuye bak, bi de buna:
https://www.youtube.com/watch?v=KSFgQfYLf38
Birisi bana özet geçebilir mi?Bu arkadaşlar neyden bahsediyor.Normalde bu tarz videoları merakla izlerim ama A Haber'e 23 dakika 34 saniye danayabileceğimi sanmıyorum.
ben de dayanamıyorum, bu yüzden atlaya atlaya izledim. sanırım şunu diyorlar:
dış mihrak
ötesine dayanamadım ben de.
ben de dayanamıyorum, bu yüzden atlaya atlaya izledim. sanırım şunu diyorlar:
dış mihrak
ötesine dayanamadım ben de.
Türkler döviz bozduruyor, ABD panikte diye ciddi ciddi haber yapan bir kanal burası yahu.Bulamadım şimdi o videoyu, gülmekten ölmüştük.
he he heyecanlı oluyorMeral ablamiz kurtarcak bizi
Sağ kolu muarrem sol kolu Demirtaş memletim şahlanacak
sizde çıkın tv ye de izleyip feyz alalım, konuşurken altta kartvizitinizde ne yazacak merak ettim doğrusu, benim ekonomi profesörlerim.
hele hele hasmet e ne yazabilirler sizce ? fizikçi , ekonomist , abd vatandaşı , aktivist vs vs. çatlayacağım meraktan.
Madenlerimiz ne durumda madenler?
Bor, uranyum, bakır, çinko, demir, altın, kömür, petrol...
Madenlerimizden para kazanıyormuyuz? Akp'lilere soruyorum, bilmediğimden soruyorum. Aydınlatsınlar beni lütfen.
Aynen. Onun için senelerdir memlekete incir ağacı dikenlerle herkesin ağzı kokana kadar devam.Meral ablam canım ablam madenlerin üstüne mercimek ekecek . Mercimek satarak Memleketim kurtulcak oylar meral ablama
sizde çıkın tv ye de izleyip feyz alalım, konuşurken altta kartvizitinizde ne yazacak merak ettim doğrusu, benim ekonomi profesörlerim.
hele hele hasmet e ne yazabilirler sizce ? fizikçi , ekonomist , abd vatandaşı , aktivist vs vs. çatlayacağım meraktan .
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------
he he heyecanlı oluyor:santa: