Evet. Bugün 5000km bakımına girdim 4552km de. Arka dişliyi 40t ile değiştirdim. Sonuç 120km/sa de aynalar titremiyor. Motorlar 5.vites 150 yapınca daha kesiciye girmiyor ama kırmızı ışık yanıyor. 6.vites 160’ta rpm limit ışığı hiç yanmıyor. Deneme işini esas haftasonu yapacağım. Lakin taktırdığıma değdi. Motoru ciddi ciddi değiştirmeyi düşünürken aşık oldum. :cat:
Bu durumda 42 değil 40 dişli mi yaptırmalı yani ne dersin? bana servis 42 yaparız dedi ama, sen de şimdi oktay usta gibi 40'ı başarılı bulunca düşüneyazdım.:silent:
Bu arada bütün mesele bir dişli değişiminde miymiş yani. Beni de heveslendirdin şimdi. Dediğin gibi olacaksa beni de aşık edebilir kendisine, şu an halen flörtleşiyoruz çünkü daha aşk durumu yok. :cherry:
-----------------
Virajlı güzel asfaltlı yol arayan arkadaşlara ben de Darlık Teke yolunu ısrarla tavsiye ederim. Adeta viraj okulu gibi, asfaltı da gayet başarılı. Rumeli feneri yolu da Anadolu feneri yolu da benzer şekilde güzel yollar. Ne hikmetse İBB nerede az kullanılan yol var oraya sanki motorcular için harika asfalt döküyor. Darlık yolu için Barkın da benzer bir yorum yapmıştı bir videosunda. Hatta viraj videosunu ve daha pek çoklarını da o yolda çekmişti kendisi. Tavsiye ederim. Şile'ye gider gibi gidilip Darlık Teke istikametine sapılıyor. Darlık'ta bir mesire yeri de var, mola verilip bir çay içilebilir.
Ben Kartal'dan ters istikametten yani İstanbulpark - Göçbeyli köyü üzerinden gidiyorum, yani neredeyse otoyolla hiç işim olmuyor, acayip zevkli bir güzergah. Gidiş dönüş 2 kez 100 küsur km yapınca motor bugünkü sürüşümle birlikte 1 ayı dolmadan 950 km'yi buldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
Bu arada merak ettiğim bir şey var, sizler ilk 2000km'de belli bir devir üstünde yani 9000devirden önce RPM limit lambasının yandığını söylüyordunuz sanırım, yanılıyor muyum? ben bir kaç kez üst devirleri denedim ama hiç lamba filan yanmadı ben de?:silent: