9 Mayıs Benzine 17 Kuruş Zam Bekleniyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
az önce haberi okudum, güya zam gelmişte hükümet zammı tüketiciye yansıtmadan Tüpraş, akaryakıt dağıtıcıları ve satıcılarına geçirmiş...

bu zamlar benım kufur uretme yetenegımı gelıstırdı. eskısı gıbı degılım. gerçekten cok güzel sövüyorum ....

Şu zam haberlerini görünce, gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi donup kalıyorum...

Uygulama android galiba ios için böyle bir uygulama bilen varmı?
(Fuel Monitor haricinde)

Ben ios ta Road Trip programını kullanıyorum. Satın almazsan tek araç, satın alırsan daha fazla araç için kullanabilirsin. İkonunda kırmızı üzerine beyaz benzin pompası işareti var. Sadece benzin için değil, bakım mtv servis kasko sigorta gibi herşeyi girebiliyorsun ve sana yıllık masrafını gösteriyor. Ama uyarayım, sonuç sinir bozucu. Benzine son bir yılda 960 tl vermişim ama bakım, tamir, kasko, sigorta, vergi, muayene vs 2380 tl vermişim :(

10 liraya kadar yolu var, rahat olun.

ayrıca dün peder beye "hayat pahalı" dedim diye bir ton fırça yedim. adam nerdeyse dövecekti beni yahu!

annem desen, market alışverişi pahalı diye marketin kendisine sitem ediyor. pahalılık marketin suçu imiş.

Son düzenleme:
Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Ben ios ta Road Trip programını kullanıyorum. Satın almazsan tek araç, satın alırsan daha fazla araç için kullanabilirsin. İkonunda kırmızı üzerine beyaz benzin pompası işareti var. Sadece benzin için değil, bakım mtv servis kasko sigorta gibi herşeyi girebiliyorsun ve sana yıllık masrafını gösteriyor. Ama uyarayım, sonuç sinir bozucu. Benzine son bir yılda 960 tl vermişim ama bakım, tamir, kasko, sigorta, vergi, muayene vs 2380 tl vermişim :(

Teşekkürler.

20tl'lik alacağım eğer depom dolmaz ise,kalanını işeyerek tamamlayacağım,hem belki karburatör'de temizlenir...

127

Yeni zamnlardan sonra;

100km/3 litre 19 kuruş
100km/4 litre 25 kuruş
100km/5 litre 32 kuruş
100km/6 litre 37 kuruş
100km/7 litre 44 kuruş

Hatırlatayım istedim bu rakamları. Artık benim motor 12 13 kuruş yakıyor gibi cümleler eskide kaldı. 2 litre yakan zaten 100cc lik motor. Artık standart olarak kullanılan motorlar 20 kuruştan başlayacak yakmaya.

Elektrikli motor piyasasının acilen canlanması ve çeşitlenmesi lazım.Benzinli araçlara alternatif lazım fosil yakıtların 50 yıllık rezervi kaldığını söylüyorlardı ne kadar doğru orası tartışılır.

Dolar 4.30 TL’nin petrol de 76 doların üzerine çıkınca akaryakıt fiyatlarına 17 kuruş zam yapılması gereği doğdu. Ancak EPDK son dakika aldığı kararla bayi kar marjlarını düşürerek benzin ve mazotta sembolik de olsa birkaç kuruşluk indirim yaptırdı.

Ankara'da benzinin litresi 6,13TL'den 6,11TL'ye düşmüş. Teşekkürler a.k. partisi.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
evet arkadaslar son durum nedir fiyatlarda ?

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Elektrikli motor piyasasının acilen canlanması ve çeşitlenmesi lazım.Benzinli araçlara alternatif lazım fosil yakıtların 50 yıllık rezervi kaldığını söylüyorlardı ne kadar doğru orası tartışılır.

Dışarıdan aldığın elektrikle, daha mı ucuza gelir diyosun? :)

Pahalı olan benzin, elektrik değil. Vergisi, trt haracı.

Su yaksan, o bile pahalı gelecek. ( ki geliyor zaten. Yakmıyorsun ama içiyorsun. Oradan da geçirmiyor mu sanki? )

Bulduğun çözüm "Elektrikli motor piyasasının acilen canlanması" mı oldu?

Elektrikli motor piyasasını bilmem ama bu yaz bisiklet piyasası canlanıcak gibi duruyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar