Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
Motosikleti
Yok
Merhabalar,41 yasindayim, Istanbul/Kucukyali'dayim. Bir e-ticaret sitesinin teknik sistem yoneticilerinden biri ve bilgi sistemleri uzmaniyim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güvenç Balaban, izmir Aliağa'da oturuyorum, adliyede katip olarak görev yapıyorum, 31 yaşındayım, motosiklette tam bir apaçiyim. (şaka vurmayın)

Motosikleti
Ns200
İstanbul ümraniyeden 30 yıllık bir adet e-ticaret çalışanı. 8bin kmlik taze motosiklet sürücüsü

Merhaba millet adim Bilal yaş 26 İstanbul-Avrupa, Cad-Cam-Cae sektörü, distribütör firmada pre-sales olarak görev yapıyorum.
Tracer 700 kullanıcısı.
** Bu arada, Yok mu şöyle bir gezi grubu😀

Merhaba arkadaşlar, İstanbul/Hakan/32, İzh Planeta 3(1974) külüstüre sahibim, Heykel mezunuyum, şehir için motor alacaktım fakat fiyatlar mallum; bunun yerine elimdekini geliştireceğim, başladığımda aktif paylaşacak ve desteğinizi rica edeceğim. Sağlıcakla...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adım Münir, 35 yaşındayım, turizm ile uğraşıyorum ve Sapanca'da yaşıyorum.

Arkadaşlar sitenin yaş ortalamasını merak ediyorum... Daha önce böyle bir konu açıldımı bilmiyorum (daha doğrusu rastlamadım) Hatta buraya herkes yaşını, mesleğini filan kısaca kendini tanıtan bir mesaj gönderse hoş olur diye düşünüyorum...

Adım Alper Kanar, yaşım 22 Sakarya Üniversitesinde Turizm İşletmeciliği Okuyorum...

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum İranlı bir motosiklet sürücüsüyüm yaşım 56

Selamlar. İsmim Aslı. Bugün üye oldum gruba. Yaşım 40 ve öğretmenim. :) çekilmez bi profil oldu galiba:))) Tekirdağ Saray'da yaşıyorum.

Son düzenleme:
Selamlar, adım Deniz, İstanbul'da yaşıyorum, doktorum, yaşım:60, S1000RR HP4 Competition var, kullanmaya kıyamıyorum.

32yaşındayım ismim Ferit. Bursa merkezde yaşıyorum. 1,000 km tecrübesi olan körpe bi Cbf150 kullanıcısıyım. Öncelikli şekilde Bursa'da ikamet eden sonrada diğer şehirlerden arkadaşlarla tanışmak görüşmek ümidi ile...

İsmim Murat Tuncer.
28 yaşındayım. ÇEviribilim mezunuyum, mezun olduğumda tüm firmalar askerliği işe alım için bahane ederken şuan çalıştığım firma etmedi ve kabin memuru oldum. 2014 yılından beri kabin memuruyum. 2017 yılında başlayıp, 2018 yılında askerliğimi tamamladım, askerlik öncesi gösterdiği nezaketten ötürü sanırım döndüğümde tekrar firmama girdim. Hala yerden 11km yukarda mesaiye devam ediyoruz. :)

Selamlar Adım Onur, yaş 30. Bankada dış ticaret biriminde çalışıyorum. toplasan 17,000 km tecrübe var şimdilik :D

Merhabalar İzmirden 28 yıllık bir adet Yiğit Korcan. İnşaat mühendisiyim FZ6 Fazer kullanıcısıyım İzmirli arkadaşlarla gazlamak dileğiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar