Bir de tavsiye Virajların Kutsal Kitabı denilen Bileği Bükmek 2 kitabı pdf formatında bile internette bulunabiliyor mutlaka okuyun sürüşünüz acayip değişiyor hatta üstüne de az sonra ekleyeceğim kitabın belgeselini ne yapıp edip izleyin vakit ayırıp, ben yıllar önce eğitim almama rağmen bu kitap ve belgeselden sonra(ki kitabı belgesel öncesi ve sonrası 2 kez okudum) bilhassa virajlarda çok rahatladım. (belgeseli de 2 kez izledim, bildiğin eğitim alır gibi)Belgeseli sunan kişi kitabın yazarı Keith Code. Bu adam California Superbike School'un kurucusu ve kontra tekniğini ilk fark edip kullanan adam, hatta keşfeden diyebiliriz. Zaman zaman ülkemizde de eğitim veriyor ama madden benim imkanlarım yetmez tabii, AEA'nın filan bu adamdan eğitim aldığını biliyorum.(Keşke o da hayatta olsaydı)
Belgesel şu(Bileğin Dansı):
https://www.youtube.com/watch?v=_EEfke1eyng
Virajlar nasıl doğru dönülür, kurtulma reaksiyonlarından nasıl kurtulunur hepsini anlatıyor belgeselde, ısrarla tavsiye ederim izlemeyenlere.
hocam izledim bunu uyguluyodum öğrendiklerimi ama korkudan yatıramıyorum pek dominarı lastikleri değişicem ilk fırsatta