Benelli Benelli BN 251 (yeni)

İlanlar sahibinden n11 gibi sayfalarda var ama motor daha gelmemiş bayilere ön hazırlık yapıyorlar aradım bir iki tanesini bende. Peşinde fiyat 15.895 kredi kartı ile taksit yaparsan sa bankanın koyacağı vade farkı olur. Elden - senet gibi taksit yapmıyorlar bildiğim kadarıyla

iyi akşamlar,bende bu motorla ilgileniyorum,
dün Adana bayisine sordum, 20 nisan gibi gelir dediler.
şimdi internette baktım
BN251 N11.com da satışa sunulmuş. (15895 tl fiyat ile istanbul üçerler motorda)

Arayıp görüştünüz mü? Ellerinde var mı yoksa sadece ilan mı yayınlamışlar.

Arayıp görüştünüz mü? Ellerinde var mı yoksa sadece ilan mı yayınlamışlar.

BN251 için aramadım, leoncino için aradım(perşembe günü). Kararsız olduğumdan,Leoncino ile Bn 251 arasında gidip geliyorum
Leoncinonun nisan ayının 3. veya 4. haftasında geleceğini söyledi.
bn251 sormadım,n11'e tekrar baktım motor renk seçeneği sunmamışlar,muhtemelen sadece ilan vermişler ellerinde henüz yok

Herkese tekrardan merhaba,çünkü az önce motoru satın aldım :)
Yarın öğleden önce ruhsat ve plaka işlemlerini de halleder güzel fotolar atarım

Bu arada motosikleti gördüm ve çok beğendim

san

Herkese tekrardan merhaba,çünkü az önce motoru satın aldım :)
Yarın öğleden önce ruhsat ve plaka işlemlerini de halleder güzel fotolar atarım

Bu arada motosikleti gördüm ve çok beğendim

Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın :cat:

hayırlı olsun. bende bugün bayiyi aradım, en geç önümüzdeki hafta gelir dedi. Kredi işi de çözülürse bir aksilik olmadığı sürece önümüzdeki hafta içi alacağım.
fotoğraf ve ilk izlenimlerinizi paylaşırsanız benim gibi alacak arkadaşlara yol göstermesi açısından güzel olur.

birde bayiler ödeme şekline göre ne derece indirim yapıyor:cherry:

hayırlı olsun. bende bugün bayiyi aradım, en geç önümüzdeki hafta gelir dedi. Kredi işi de çözülürse bir aksilik olmadığı sürece önümüzdeki hafta içi alacağım.
fotoğraf ve ilk izlenimlerinizi paylaşırsanız benim gibi alacak arkadaşlara yol göstermesi açısından güzel olur.

birde bayiler ödeme şekline göre ne derece indirim yapıyor:cherry:

Teşekkür ederim.Motosikleti inceledim biraz,kalite olarak hoşuma gitti ve beklediğimden kalıplı görünüyor
Almadan önce iskenderun bayi ile görüştüm yarın bayide olacağını söyledi,bence bu hafta gelecektir sizin ki
Ben 15.500 e aldım Adanadan
Daha ayrıntılı bilgileri tabiki de daha sonra yazarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

Ayrıca bayi 10 tane istediğini ama 2 tane gönderdiklerini söyledi(ne kadar doğru bilmiyorum ama ben ordayken diğerini başka bir arkadaş almak üzereydi)
Diğer siparişlerin ne zaman geleceği konusu net değil
Piyasanın halini düşününce ABS li Metzeller lastikli(150 taban) bi motor için fiyat kötünün çok iyisi gibi bence elinizi çabuk tutun

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sür. Görselleri atmayı unutma.

Teşekkür ederim,az önce teslim almaya gittim fakat hazırlığı henüz yapılmamış artık iş çıkışı alacam hem plaka da öğleden sonra çıkacak,kötü de olsa bir foto çektim
Ayrıca bu plaka basım ruhsat ücretleri ne kadar,şoförler cemiyetine gidince etrafını at hırsızları sarıyor

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Bir inceleme videosu çekebilirseniz herkes için süper olur.

Noter ücreti 140 tl falandı galiba. Plaka içinde 17 tl mi ne olması lazım. Hepsi 1 saatlik mevzu.

Hayırlı olsun Hemşerim.
Dün akşam iş çıkışı bayiye uğradım.
Kırmızı renk BN251'in aküsünü takıyorlardı.Sanırım sizin aldığınız oydu.
Plaka çıkarırken Şöforler odasına ödeme yapmadan önce,
" bağış yapmak istemediğinizi belrtin."

Sattın mı Dominarı abi ?

Beni kastettiysen satmadım. Satmaya da niyetim yok şimdilik çünkü memnunum. Yakıtı da çok iyi. Neden satayım? Tam bir f/p motoru bana göre çünkü 400 Cc olarak 18000'e ve taksitli başka hiç uzak yakın rakibi yok. Ben değişik markaları da takip ediyorum.

Teşekkür ederim ederim cevaplar için
Noter 138 tl
Plaka basım ücreti 27.5 tl
Sigorta 220 tl çıktı
Bunları sabah ödedim,sanırım tek sıkıntı şoförler odasında çünkü gider gitmez etrafınızı kalpazanlar sarıyor,gereksiz olduğu halde fotokopi çekmek isteyenler,evrak işiniz varsa bilgisayar çıktısı olmazsa olmaz deyip gelin bilgisayarda dolduralım diyenler,ayrıca aldıkları para kişiden kişiye değişiyor diye gördüm,zaten havada ki kalpazanlık kokusu her yeri sarmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar