Herkese selam olsun arkadaşlar

ironbutt yapma amacıyla günlerce plan yaptım, gece boyunca yol alıp sabah açığa çıkan "sıçtın mavisi"ni düşündüm, düşünürken bile uykum geldi, yılmadım, yapıcam dedim. deneme amacıyla izmirden yola çıktım canım drz'm ile birlikte, sadece benzin molaları vererek eskişehire ulaştım, memleketim eskişehirde bi yemek bi çay 10 dakikalık hafif bir dinlenme sonrasında dönüş için yola çıktım izmire geldiğimde motosikletten zevk almadım desem yeridir, yollara bitin artık diye yalvardım

950 km kadar yolu çok cüzi bi vakitte bitirdim ama olmaz arkadaş, dikkat dağılıyor, baş ağrısı, el ayak uyuşması, virajlardaki bakış kaçırma törenlerini saymıyorum bile. tek silindir işi midir bilmiyorum, tek silindirle yapan varsa helal olsun, çift silindirle yapan varsa da çay ısmarlıyım. velhasıl drz'mi satmış bulunmaktayım, hayırlı ise pazartesi günü 98 model motoru harika durumda sahibini çok yakınen tanıdığım referanslı bir süper tenere 750 alıyorum. yazın artçılı balkan turu planları başladı. balkan turu iptal olmaz