Bugün Pulsar'ım piston indirdi galiba. Sebebi ne bilmiyorum. Dominar'ı da test ettim. Bu bindiğim Dominar deli gibi titriyordu. Öyle ki 1ay'a kalmaz slim fit pantolon giyerim herhalde. Yarın Başakşehir'e gidip oradaki Dominar'a da bakacağım. Alet çok hoşuma gitti. Daha güzel daha ağır. Egzoz sesi duydum şaka gibi arabalar yol verdi 
Hani şöyle söyleyeyim benim Pulsar böyle titremiyordu. Lakin hızlanmasını sevdim. 100'e kadar üzmüyor. Tamam çok seri kalkmıyor ama çok da hantal değilmiş. Oturuşu duruşu daha hoşuma gitti. Bacaklarla daha güzel bir sarılıyor gibi. Bu test ettiğimden daha az titriyorsa normali. Direk alırım herhalde imkan zorlayıp.
Gönül CB500F yada hayalim eski CBF500'ü ister ama kader şart.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Şayet alırsam motoru sende İstanbul'dasın. Şöyle diyeyim. Sabah akşam işe git gel. Zaten onun rodajı mükemmel şekilde olur. İstanbul trafiğinde sürekli vites değiştirmeyen tek motor Scooter'dır :queen:
Hani şöyle söyleyeyim benim Pulsar böyle titremiyordu. Lakin hızlanmasını sevdim. 100'e kadar üzmüyor. Tamam çok seri kalkmıyor ama çok da hantal değilmiş. Oturuşu duruşu daha hoşuma gitti. Bacaklarla daha güzel bir sarılıyor gibi. Bu test ettiğimden daha az titriyorsa normali. Direk alırım herhalde imkan zorlayıp.
Gönül CB500F yada hayalim eski CBF500'ü ister ama kader şart.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Uzun süre düşündüm birçok marka araştırdım ve en sonunda dominarda karar kıldım. Bu piyasada bu fiyat aralığında en mantıklı motor olduğunu düşünüyorum. Rodaj dönemini nasıl atlattığınızı ve sonrasında nasıl sonuç aldığınızı yazarsanız sevinirim arkadaşlar.:king:
Şayet alırsam motoru sende İstanbul'dasın. Şöyle diyeyim. Sabah akşam işe git gel. Zaten onun rodajı mükemmel şekilde olur. İstanbul trafiğinde sürekli vites değiştirmeyen tek motor Scooter'dır :queen: