Ön tekerlek tutunmayı bıraktığında yapılması gereken

Bir kere düşersin puan çıkaramazsın yarıştan olan olur. Çok emin olmamak lazım :)

Bu sene Marc çok yükske ihtimalle şampiyon. Dovi çok güzel zorluyor, ama Marc Dovi kazandığı zaman ikinci olmayı ihmal etmiyor. :)
Ha Marc varken başkası şampiyonluk hayali kurmasın lafına katılmıyorum, oldu bile başkası zaten. Marc şu an en büyük olacağı yolunda sinyaller vererek ilerliyor ama belli de olmaz. Kimse bilemezdi tahmin edemezd Rossi'nin kariyerindeki 2006, 2007, 2011, 2012 senelerini. Honda ikinci defa aynı salaklığı yapıp Marquez'i de kaçırmaz muhtemelen, ama ne olacağı da belli olmaz.

giphy.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sene Marc çok yükske ihtimalle şampiyon. Dovi çok güzel zorluyor, ama Marc Dovi kazandığı zaman ikinci olmayı ihmal etmiyor. :)
Ha Marc varken başkası şampiyonluk hayali kurmasın lafına katılmıyorum, oldu bile başkası zaten. Marc şu an en büyük olacağı yolunda sinyaller vererek ilerliyor ama belli de olmaz. Kimse bilemezdi tahmin edemezd Rossi'nin kariyerindeki 2006, 2007, 2011, 2012 senelerini. Honda ikinci defa aynı salaklığı yapıp Marquez'i de kaçırmaz muhtemelen, ama ne olacağı da belli olmaz.

Bu sene için hayal kurmasın dedim,dediğin gibi Honda umarım kaçırmaz ne istiyosa verilmeli :)

Bu sene için hayal kurmasın dedim,dediğin gibi Honda umarım kaçırmaz ne istiyosa verilmeli :)

He aynen bu sene ben de öyle düşünüyorum.
Ha işin aslı, Ducati'nin yol motorlarını ne kadar sevsem de Ducati MotoGP takımını hiç sevmedim, ama bu ikilinin arasında da Dovi'nin kazanmasını istiyorum. Ama pek mümkün görünmüyor, dediğim gibi Marc hep yukarıda, Dovi geriledi mi çıkamıyor. Bir de aero karenajdan sonra Ducati düzlük avantajını kaybetti, fren avantajı kaldı geriye sadece.

ben de hep böyle kalkarım.. ama asfalt temiz değilse üzerimdekiler kirleniyor, yedek giysim yoksa motoru öyle bırakıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizim Marquez havyanı gecen yarışta yine aynı seyi yapmış,işte bunlar hep pratik

**

Forumdan Uzaklaştırıldı
"Adam bildiğin motorla sevişiyo lan"

Kendı yaptığım: eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü anne muhammeden abduhu ve resulü

Arka teker kayınca kurtarıyoz da ön teker ciddi sıkıntı hamle yapmak yerine güzel anılarınızı canlandırın gülerek gidin :)

Tank slapper ??

Drift kullanıcısı olduğuna eminmisin?bence sen bizi forumda iyi kafalıyorsun,avatarada basık motor resmi koymussun ohh..

Nası ya işte full basık oldugundan çukura fln birden vurunca tankslapper bi sağa bi sola hızlıca dönmeye başlıyor direksiyon iyi işim gücüm yok 2017 nin başından beri forumu trollicem 😂😂😂
Ne yani drifti olanlar böle seyleri bilemezmi sjsjsjsj

bile isteye bunu yapan çıkarsa anahtarları veriim gitsin, ön teker kayması demek asfalt demektir bizim için

Allahu ekber diyip, ya Allah bismillah moodunda motordan paraşütümle ayrılırım :cherry:

Bunu yapabilen durmasın burada direk yarış takımları ile iletişime geçsin.

O da bişey mi?Bizim "300le giderken karşısına tır çıkınca motoru yatırıp tırın altından geçen" abilerimiz var tabi yersen:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar