650 DRAG STAR - SHADOW 750 fikirleriniz önemli.

Arkadaşlar selam 650 dragstar ve honda shadow 2000 - 2006 modelleri alinir mi kullanan varsa bilgi verebilir mi ? Kaç km yapabiliyor, alicak olursam kaç km sınırdan bakayim uzun yolda bukadar yaşını almış motor sıkıntı çıkarır mı? Bilenler yardimci olursa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam 650 dragstar ve honda shadow 2000 - 2006 modelleri alinir mi kullanan varsa bilgi verebilir mi ? Kaç km yapabiliyor, alicak olursam kaç km sınırdan bakayim uzun yolda bukadar yaşını almış motor sıkıntı çıkarır mı? Bilenler yardimci olursa sevinirim. Teşekkürler.

Bu sorunu yanıtlayayım. İyi bakılmadıysa (%90 iyi bakılmamıştır) çıkartır. Bundan nasıl emin olursun onu hiç bilmiyorum. Ama piyango yani haberin olsun

Bu motorlar 70000 km ye gelince, motor rektefe istiyor, en kronik arızaları, marş rublesi ve marş motoru arızası, arkada amortisör yok gibi bir şey. Honda shadow çok daha konforlu ve dayanıklı oluyor.

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Merhaba denowar ,
Bahsettiğin motosikletler her ne kadar güzel olsalar da en genci 12 yaşında aletler.
Eğer maddiyatın var ise vn800, Iron 883, gv650 gibi modeller çok daha mutlu edecektir seni.
Yoksa da - RKS blackstar-spider, Hyosung GV250, Daelim Daystar'a bakmanı tavsiye ederim.

Hız beklentiniz var ise Cruiser almayın derim.

Saygılarımla.

Bazen bu kadar yaşlı olsa da iyi bakılan motorlar sıkıntı yaratmaz diyen arkadaşlar oluyor. Gerçekten ben de klüp motorlarında bazı güzel bakılan japonlar görüyorum ama temiz bulmak gerçekten şans işi.

Sizin yerinizde olsam daha genç motorlara bakardım. Suzuki m800 c800 ya da bütçe o kadar çıkmazsa gv650, o kadar da çıkmazsa lifan 250 b (v motor) ya da daelim daystar güzel seçenekler.

Not: hız beklentiniz var ise ve illa cruiser istiyorsanız gv 650 ilk tercihiniz olmalı.

Tecrubenizin yeterli olduğunu varsayarak yazdim

Son düzenleme:
Merhaba denowar ,
Bahsettiğin motosikletler her ne kadar güzel olsalar da en genci 12 yaşında aletler.
Eğer maddiyatın var ise vn800, Iron 883, gv650 gibi modeller çok daha mutlu edecektir seni.
Yoksa da - RKS blackstar-spider, Hyosung GV250, Daelim Daystar'a bakmanı tavsiye ederim.

gv650 alabilecek gücüm var zaten bütçem 25 bin ondan yukarıya çıkmamam. gv 650 düşündüm ama netten baktığımda şıkayetlerde servisden yana çok sıkıntı çıktığını söylüyorlar tereddüt ettim birde hyosung 2018 model daha getirmedi hyosung satan 2 mağza aradığımda 2018 model motorların yıl ortasında geleceğini söylediler. DAELİM İSTEMEDİM 250CC kullanıyorum 4 senedir yükseltmek istedim o sebeple shradow ve dragstar'a baktım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

Hız beklentiniz var ise Cruiser almayın derim.

Saygılarımla.

hız beklentim yk tamamen zevk. Yavaş kullanıp motorun zekini almak :)

Bunlar nasıl yorumlar lan...
Biri GV650 demiş, biri 70.000 km'de rektefiye demiş.

Açılın, eski shadow kullanıcısıyım.
Öncelikle kaç km gider sorusu biraz anlamsız bir soru. Bakımları zamanında yapılmaya devam ettiği sürece 200 bini de görürsün 300 bini de.
Ben shadow'umu sattığımda 85.000 km'deydi ve yaptığım en büyük masraf debriyaj balatasını değiştirmek oldu. Bir de radyatöründen sızıntı yaptığından dolayı hararet problemi olmuştu ve onu da sanayide radyatör kestirerek çözmüştüm.

2000-2006 model arası bakıyorsan, km'si minimum 50bin olsun derim. Bunun aşağısı ya yalandır, yada motor yatmıştır.
Dragstar shadow'a göre daha sorunsuz bir motordur. Ancak yine shadow'a göre daha hantaldır. -en azından arkadaşlarımın dragstar'ları böyleydi-
Konfor olarak shadow'un daha konforlu olduğu görüşündeyim.

Son Not: GV650 kullanan ne kadar adam tanıdıysam, bu motordan çok çekti. Hiç bulaşma derim. Ayrıca kendisinin asla bir cruiser karakteri de yoktur.

Bunlar nasıl yorumlar lan...
Biri GV650 demiş, biri 70.000 km'de rektefiye demiş.

Açılın, eski shadow kullanıcısıyım.
Öncelikle kaç km gider sorusu biraz anlamsız bir soru. Bakımları zamanında yapılmaya devam ettiği sürece 200 bini de görürsün 300 bini de.
Ben shadow'umu sattığımda 85.000 km'deydi ve yaptığım en büyük masraf debriyaj balatasını değiştirmek oldu. Bir de radyatöründen sızıntı yaptığından dolayı hararet problemi olmuştu ve onu da sanayide radyatör kestirerek çözmüştüm.

2000-2006 model arası bakıyorsan, km'si minimum 50bin olsun derim. Bunun aşağısı ya yalandır, yada motor yatmıştır.
Dragstar shadow'a göre daha sorunsuz bir motordur. Ancak yine shadow'a göre daha hantaldır. -en azından arkadaşlarımın dragstar'ları böyleydi-
Konfor olarak shadow'un daha konforlu olduğu görüşündeyim.

Son Not: GV650 kullanan ne kadar adam tanıdıysam, bu motordan çok çekti. Hiç bulaşma derim. Ayrıca kendisinin asla bir cruiser karakteri de yoktur.

dragstar 650 13 bin km 25 bin lira
shadow 750 ace 23 bim km 224 bim lira
dragstar 650 7600 km orijinal olduğunu idda ediyor
shadow 750 31 km 20 bim lira
bulduklarım bunlar bide
intruder m800 30 km 25 bim lira

sizlerin fikirlerine göre bakacağım zaten olumlu yönden olursa servise sokmadan almam kesinlikle.
Not: motoruma kesinlikle temiz bakarım kendimden önce onu koyarım :D

bulduklarım bunlar bide

sizlerin fikirlerine göre bakacağım zaten olumlu yönden olursa servise sokmadan almam kesinlikle.

Şimdi sahibinden'e girip fiyatlara bir bakayım dedim de, dudağım uçukladı.
Bu nedir arkadaş, bunlar nasıl fiyatlar böyle. 20.000 TL'nin altında shadow yok piyasada...
Hiç bulaşma aga. Git bitcoin, al dolar al, parayla kıçını sil ama bu paraları verme.

bulduklarım bunlar bide

Direk m800.

Bu arada "bunlar nasıl yorumlar" diyen tipin yaptığı yorum da "git bitcoin al" He gülüm git bitcoin al sen...

Chopper piyasasi uçtu. Chopper kullandım çokta seviyorum başka tip motor kullanmakta istemiyorum eski oldukları içinde tereddüte bırakıyorlar. Ben uzun yol yapan birisiyim izinli olduğum zamanlar sürekli motor üstünde olurum yolda giderken elimde kalmasindan çekiniyorum :)

Chopper piyasasi uçtu. Chopper kullandım çokta seviyorum başka tip motor kullanmakta istemiyorum eski oldukları içinde tereddüte bırakıyorlar. Ben uzun yol yapan birisiyim izinli olduğum zamanlar sürekli motor üstünde olurum yolda giderken elimde kalmasindan çekiniyorum :)

Aga 100.000km'den fazla cruiser kullandım.
Duruşu, sesi, hazzı vs. bambaşka. Kesinlikle yaşanması gereken bir şey yani.
Ama emin ol, cruiser'dan tur motoruna geçince şok oluyorsun. Ben bunca kilometre nasıl bu işkenceyi çekmişim diyorsun.
Diyeceğim o ki, bu saçma motorlara bu kadar para vereceğine git güzel konforlu bi touring veya sport touring al.
Elindeki paraya bi 3 bin daha eklesen yeni kasa tertemiz cbf1000 alırsın mesela.
Hem bindiğin motor taş çatlasın 6 yaşında olmuş olur, hem de konfor neymiş, güç (hız değil, güç) neymiş görmüş olursun.

Aga 100.000km'den fazla cruiser kullandım.
Duruşu, sesi, hazzı vs. bambaşka. Kesinlikle yaşanması gereken bir şey yani.
Ama emin ol, cruiser'dan tur motoruna geçince şok oluyorsun. Ben bunca kilometre nasıl bu işkenceyi çekmişim diyorsun.
Diyeceğim o ki, bu saçma motorlara bu kadar para vereceğine git güzel konforlu bi touring veya sport touring al.
Elindeki paraya bi 3 bin daha eklesen yeni kasa tertemiz cbf1000 alırsın mesela.
Hem bindiğin motor taş çatlasın 6 yaşında olmuş olur, hem de konfor neymiş, güç (hız değil, güç) neymiş görmüş olursun.

Chopperın zevki başka be kardeşim. tamm touring motor rahat güzel ama yani Chopper ayrı bi tarz :)

Sunlari almayin. 2002 model motora 25.000 istiyorlar sirf millet hala aliyor diye. Birakon da iclerinde patlasin satamasinlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar