200cc SATIP YAMAHA R1 ALDIM

Hayirli olsun hopalı,motorun,seni kullanmasina izin verme,

Motorun homurtusu şöyle;

Şahinnn sesime gel,gaz vermek için dogmuşlar,ya gaz verecekler,yada sakin gidecekler..bazilari çok gaz verdi ama dibini göremedi..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bence çok doğru bir karar.

Kask konusunda da katılıyorum.

Fişek gibi makineyi almışsın,takmışsın raybanı göze,saçlar Beckham modeli.

Mahallede fıtı fıtı gazlıyorsun,tüm gözler üstünde.

Şahane !

Motosikleti
D250
yeter baba yeter ya biri çıkıp şaka desin hani kamera nerede el sallayalım lütfen

Kardeşim hayırlı olsun. İnş onu satarsın daha da teknolojik güzel bişey alırsın. Bak sezon da geliyor. Kar edersin. Lakin karadeniz yolları güzel, yazın yaylaya falan çıkıp yayılmak varken ne die kendini kasıp R1 ile uğraşıyorsunki? Güzel bir enduro al keyfine bak yolların.

Her yere radar da koydular karadeniz sahile. Pist de yok gidip kurtlarını dökesin die. Sen onu sat güzel bir eğitim bide güzel teknolojik bir alet al.

NOT: Bel fıtığından başarısız bir ameliyat geçirdiğim için SS gördüm mü direk psikolojik olarak belim ağrıyor benim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim 1800 lira maaşım var istesem bende alırım ama almıyorum neden çünkü benim artık kymco motorum var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardeşim hayırlı olsun. İnş onu satarsın daha da teknolojik güzel bişey alırsın. Bak sezon da geliyor. Kar edersin. Lakin karadeniz yolları güzel, yazın yaylaya falan çıkıp yayılmak varken ne die kendini kasıp R1 ile uğraşıyorsunki? Güzel bir enduro al keyfine bak yolların.

Her yere radar da koydular karadeniz sahile. Pist de yok gidip kurtlarını dökesin die. Sen onu sat güzel bir eğitim bide güzel teknolojik bir alet al.

NOT: Bel fıtığından başarısız bir ameliyat geçirdiğim için SS gördüm mü direk psikolojik olarak belim ağrıyor benim :p
Bu adamı dinle ,

Xt660z tenere , crf250 rally , vstrom 250 eğer karadenizde olsam bunlara bakardım. Ankara'dayım mt07 mi satıp crf rally almayı düşünüyorum valla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Canımız Allah a emanettir dostum yapma bunu

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

Dostum gel vazgeç bu sevdadan o kız sana göre değil daha uysal bir kız lazım sana
Yamaha MT07 gibi

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Canımız Allah a emanettir dostum yapma bunu

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

Dostum gel vazgeç bu sevdadan o kız sana göre değil daha uysal bir kız lazım sana
Yamaha MT07 gibi

Daha uysal kız 74 HP :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar