Ben olsam almam, onbin nmax tecrübesi yazmışsın ve de şuan kuryelik yaptığını fakat vitesli ile tecrübe ne kadar anlayamadım. .Pek fikrim oluşmadı dolayısıyla.
Yazıldığı gibi eğitim farkettirecektir, denemeye korktuğun şeyleri daha rahat yapıyorsun yine de, alayim mi diye sorup şüphesi varsa insanın böyle bir durumda almamak daha evla geliyor..
Katilirsiniz katılmasıniz bilmem fakat, motosikletini limitinde kullanamıyorsa insan kesinlikle daha risklidir keyif de vermez bence. Genel söylüyorum neymiş 'çok dikkatli kullanilacakmiş' 'birden gaz verilmeyecekmiş', 'noldugunu anlayamadan 150 üstüne çıkarmış ibre'' v.s. mt 07 için de değil..Bazen trafikte görüyorum büyük motor almış, dikkatli kullanacağım diye uğraşmaktan düz yolda 60 km hızda çizgisinde gidemiyor, viraja giremiyor, araba arkasında fiti fiti geziyor.Sikintili bi durum olursa nasil toparlayabilir boyle bir kullanici..Kullanamiyorsan niye aldın ki al bi 125lik o zaman diyorum içimden..
He düz yolda gaz açmak motosiklet kullanmaksa diyecek bişey yok tabii..
Yaparim diyorsan bence test edebileceğin bi motor bul, kullan.Sonra kafana yatarsa alirsin kendini değerlendirip, kullanmadığın denemedigin motora bi dolu para verme, Duruma göre alternatif motor bakarsın.