BITCOIN çılgınlığı

iki gün sonra 5000 $ a da düşebilir. ancak milyarlarca yatırım yapan firmalar bunun düşmesini tabi ki istemeyecektir.
şu an bir çok firma dip fiyatlardan alımlar yapıyor.
bu sebeple her türlü artış sağlayacaktır. hala bunu anlamak istemeyenler var :)
bu sene içerisinde 20.000 $ ı geçeceğini düşünüyorum.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Her an Bitcoin'e rakip yerli ve milli coin çıkarabiliriz.Artık ameriga düşünsün.
DQ-0qKsWkAAgsBG.jpg

'-'

"Coincheck sistemlerini hackleyen bilgisayar korsanları, 534 milyon dolar değerindeki kripto parayı kendi hesaplarına aktardı"

hicaz bir rap eserinde bahsedildiği gibi;
"kazan-kazan yok,
kaybedecek birimiz, kaçarı yok!"

Polyanna vardı ben çocukken okumuştum , arkadaşta okumuş sanırım :D
Bu kadar paranın çalındığı ve izinin sürülemediği bir ortama herkes yatırım yapmak ister zaten.

herkes yatırım yapmasın zaten hocam.
ben şu anda piyasanın dibi görmüş olmasına rağmen yatırdığım paramın 5 katını görmüş durumdayım.
hala bi zararım yok.
geçtiğimiz ay bu 10-11 katıydı.
risk almasını bilen, sabırlı olmayı başarabilenler kazanabilir bu borsada, diğerleri kaybeder.

17 binden 12 tane alip 65 binden satan arkadasim. 75 binden aldigi 7 tane bitcoin simdi 30 binlerde. Sabirliyim articak diyor bakalim gorcez.

eminim Turgetson yoldaş yukardan bi yerden bizi izleyip gülümsüyor.
huzur içinde yatsın...

18 Bitcoinim var, alışmışım cepte kağıt olmayınca değeri olmuyor gözümde. Ne yapsam acaba kağıt para basıp üzerine bitcoin yazarak cebimde mi taşısam. Benim için hiç bişey ifade etmiyor. 5 yıl sonra para ederse satarım, etmezse de hiç sorun değil.

'-'

"Blokchain teknolojisinin yaklaşık 10 yıldır var olduğunu ve tek uygulamasının kripto paralar olduğunu ifade eden Roubini, “bu bir sahtekarlık” ifadesini kullandı.
Roubini, veri madenciliğindeki yüksek enerji tüketiminin de çevresel bir felaket olduğunu ileri sürdü."

kansere de benziyo

Motosikleti
BWS 100
Hortlatmayın birader şu konuyu :D
Ne zaman anasayfaya düşse, aha btc tökezledi diye bakıyorum; öyle de oluyor 🤦🏻

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hortlatmayın birader şu konuyu :D
Ne zaman anasayfaya düşse, aha btc tökezledi diye bakıyorum; öyle de oluyor ����♂

hahahahahahahahhahahah

şu an 6900 usd leri görmüş ama bence panik yapmayın yıl sonu en az 20000 usd :D

bekleyen kazanır bebişler ,blockchain in nasıl bir teknoloji olduğunu tüm dünya görecekkkkk

buralarda bi komputüs vardı noldu ona ya... 8500 kırılırsa sıkıntı var falan diyodu :D

@LynxMaster,lütfen devam yazmaya.. kol gibi proje dayadılar arada bir nefes almak veya gülmek için burayı takip ediyorum.

http://www.bloomberght.com/kripto/haber/2092824-roubini-bitcoin-insanlik-tarihinin-en-buyuk-balonu

ya rubini,7000 usd ye düşünce konuşmak kolay,biz bunu yukselirken taaa 16000 usd lerde soyledikkkkkk... çok garanticisin üçkağıtçı seni.

hahahahahahahahhahahah

şu an 6900 usd leri görmüş ama bence panik yapmayın yıl sonu en az 20000 usd :D

bekleyen kazanır bebişler ,blockchain in nasıl bir teknoloji olduğunu tüm dünya görecekkkkk

buralarda bi komputüs vardı noldu ona ya... 8500 kırılırsa sıkıntı var falan diyodu :D

@LynxMaster,lütfen devam yazmaya.. kol gibi proje dayadılar arada bir nefes almak veya gülmek için burayı takip ediyorum.

http://www.bloomberght.com/kripto/haber/2092824-roubini-bitcoin-insanlik-tarihinin-en-buyuk-balonu

ya rubini,7000 usd ye düşünce konuşmak kolay,biz bunu yukselirken taaa 16000 usd lerde soyledikkkkkk... çok garanticisin üçkağıtçı seni.

Abi hep sevdiğim adamların ismini alıyorsunuz, bi tanışmak isterim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------

Bir sonraki nick iniz Fernando Alonso olsun.

14k

BTC farklı bir dünya 2017.10.01 gibi yani Ekim ayı gibi çok güzel bir bilgi vermiştim çalışanlara balon tabiri kullandılar halbuki o zamanlar 1 BTC 15-16.000₺ idi bende dedim sene sonu 80.000₺ gorucek. İnanmadilar şuan ben 1.500tl ile 28.000₺ kardayim 79.000₺ yi gördüğü gibi hemen satış verdim ve şuan o parayı elimde tutuyorum neden dersen 2018.04-07 aylari arası 150+₺ üstü bekleniyor (ha bunu ister değerlendirin ister balon misali kalsın ben sadece sağlam bilgimi veriyorum) BTC tam anlamıyla manyak işidir 60-120saniyede bir takip isteyen bir manyak lik dir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar