Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Adiyattan yanibu motorun işi o zaten. Ne arabalar var kaç kmde. Okadar para verip bi araba km yapamıyorsa honda motor üretmeyi bıraksın bence
sayfayı okumadan etmeden yazıyorum yanlış olabilir kusura bakmayın.
goldwing zaten uzun yolda ohhhh kebap popoyu yaya yaya git motoru. eğer bu abi bu km uzun yolda yaptıysa çok normal değişmemesi çünkü uzun yolda kaç kere debriyaj kullanıyoruz. örneğin fren balatası 10 bin gidiyor diyelim şehir içinde. ama ben eski bir motorumu sadece uzun yolculuklarımda kullanıyordum ve 25 bin km sonra arka fren balatası değişmişti ilk defa![]()
sayfayı okumadan etmeden yazıyorum yanlış olabilir kusura bakmayın.
goldwing zaten uzun yolda ohhhh kebap popoyu yaya yaya git motoru. eğer bu abi bu km uzun yolda yaptıysa çok normal değişmemesi çünkü uzun yolda kaç kere debriyaj kullanıyoruz. örneğin fren balatası 10 bin gidiyor diyelim şehir içinde. ama ben eski bir motorumu sadece uzun yolculuklarımda kullanıyordum ve 25 bin km sonra arka fren balatası değişmişti ilk defa![]()
Abi haklısın ama dediğin gibi olması için giderken yakıt ikmali yapması lazımSadece benzin için dursa bile 680bin uçuk rakam yapmışsada helal diyelim
Depo 25 litreden büyük. Sadece uzun yol yapınca 400, belki 450km gider muhtemelen tek depoyla.Abi haklısın ama dediğin gibi olması için giderken yakıt ikmali yapması lazımSadece benzin için dursa bile 680bin uçuk rakam yapmışsada helal diyelim
istanbula hiç uğramamış