Kol saati fetişizmi

Son günlerde üzerime yapışan fetiş.

Sürekli kol saati almak istiyorum. Hiç aklımda yokken kendimi alışveriş sitelerinde kol saati bakarken buluyorum. Bir sürü saatim olsun istiyorum hem de çok olsun. Kutusu olsun, ışıl ışıl parlasınlar orada.

Sizde de oluyor mu bu?

Yalnız değilsin. Türk erkeğinin kol saati merakı hep vardır. Ne pahasına olursa olsun alırız.

fatura-pecete.jpg

1 hafta önce bende aynı durumdaydım. Hiç aklımda yokken aşağıdaki saati aldım. İyi ki almışım.

http://www.hepsiburada.com/casio-eqb-700d-2adr-erkek-kol-saati-p-HBV000003XULP

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dijital metal kasa retro Casio modellerine benim de fetişim var. Misal. :bounce:

Kullanılan kaliteli bir saat kişinin duruşunu ve özgüvenini optimize eder.

Bak nasıl da kendinden emin bağırıyor;

azDyAz.jpg
[/url][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 hafta önce bende aynı durumdaydım. Hiç aklımda yokken aşağıdaki saati aldım. İyi ki almışım.

http://www.hepsiburada.com/casio-eqb-700d-2adr-erkek-kol-saati-p-HBV000003XULP

Hayirli olsun. Cok iyi tercih yapmissiniz. Genel olarak Casio, quartz piyasasinda Seiko ve Citizen'den bayragi aldi gitti. Sadece dijital degil, analog saatleri de fiyatina gore coook iyi performans sunuyor.

bir ara bende de oldu şimdi fazla olanları kutularında satmaya çalışıyorum.. son bir lewis kaldı :)

hiç kol saatim olmadı almayıda düşünmedim belki gear s3 olabilir onunda şarj derdi var :)

saat takmayı bir tek ben sevmiyorum sanırım :mrgreen: varlığı beni rahatsız ediyor. Geçen gittim a101 den akıllı saat aldım çok hafif ve ince olmasına rağmen ona bile tahammül edemedim.

Off en sevdiğim 2 tane edifice var
Ef5501av , siyah inci karbon var . AP var bir tane hediye geldi bir de çakma hublot var kısmetse en kısa zaman da bir tane tag heuer aldım mı olay bitmiştir benim için .

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Askerde saat başı öten şu aşşağıda gördüğünüz saatten sonra , saat cemiyetinden tiskinmis bulunuyorum. Tüfekle sürünürken kırılmıştı zaten.

casio-f-91w-1dg-kol-saati__1236978407008003.png

'-'

bende bi atom saatimiz olsun, Greenwich in bib bib lerine muhyaç olmayalım istemiştim, çok eskiden
şimdi daha fazlası oldu. saatlerimizi(yaz/kış) onlara uydurmamız gerekmiyo

"saatleri ayarlama enstitüsü"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar