- Konu Yazar
Reuters haber ajansı, ABD liderliğinde DEAŞ'a karşı kurulan uluslararası koalisyonun Suriye'deki ortaklarıyla 30 bin kişilik bir sınır koruma gücü kurmak için çalıştığını açıkladı. Habere göre, yeni sınır gücü terör örgütü YPG'nin liderliğinde kurulan Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) komutası altında olacak. Reuters, Türkiye sınırında kurulması planlanan sınır gücünün yarısının SDG'lilerden oluşacağını duyurdu.
stratejik ortağımız olan ABS tarafından kurulacak (cek cak ekinin şimdiki zaman olarak okunmasını tavsiye ederim) 30.000 kişilik,
eğitimli,
modern silahlı ordu ile olacak ilişkilerimizi reyizin tavrından anlamak mümkün.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce üs bölgesine sınırın Irak tarafından düzenlenen füze saldırısında yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Bülent Alp (22) şehit oldu. Aynı saldırıda 3 asker de yaralandı.
mermi değil,
rpg değil,
çatışma değil,
güdümlü füze ile öldürüldü bu gencecik çocuk.
yorum yapmıyorum.
soru şu ;
a.k.partisi bu durum karşısında ne yapacak ?
cidden merak ediyorum.
şahsi fikrim hiçbir şey .
şunu da bırakayım kenarıya
Rusya İçişleri, tatil yapılabilecek ülkelerden Türkiyeyi çıkardı.
ekleme.
son duyumlarıma göre a.k. partisi bu orduya en ağır şekilde cevap verme kararı almış.
stratejik ortağımız olan ABS tarafından kurulacak (cek cak ekinin şimdiki zaman olarak okunmasını tavsiye ederim) 30.000 kişilik,
eğitimli,
modern silahlı ordu ile olacak ilişkilerimizi reyizin tavrından anlamak mümkün.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce üs bölgesine sınırın Irak tarafından düzenlenen füze saldırısında yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Bülent Alp (22) şehit oldu. Aynı saldırıda 3 asker de yaralandı.
mermi değil,
rpg değil,
çatışma değil,
güdümlü füze ile öldürüldü bu gencecik çocuk.
yorum yapmıyorum.
soru şu ;
a.k.partisi bu durum karşısında ne yapacak ?
cidden merak ediyorum.
şahsi fikrim hiçbir şey .
şunu da bırakayım kenarıya
Rusya İçişleri, tatil yapılabilecek ülkelerden Türkiyeyi çıkardı.
ekleme.
son duyumlarıma göre a.k. partisi bu orduya en ağır şekilde cevap verme kararı almış.
Son düzenleme: