Benzinliklerin bir çoğunda oluyor o sistem.
Teşekkür ederim. Ben daha rast gelemedim maalesef.
Benzinliklerin bir çoğunda oluyor o sistem.
Teşekkür ederim. Ben daha rast gelemedim maalesef.
Anadolu yakasında özellikle motosiklet yıkama ve zincir yağlama vs işlemleri özenle yapan firmalar var.
Garaj anadolu
Hara gure garaj
Rider cafe gibi yerlerde fiyatlardan haberi olan bilgilendirirse sevinirim. Malum yağmurda çamurda her taraf leş gibi oluyor. Kapı önünde yıkama da bir yere kadar.
Ben sırt çantası gibi sırtında taşıdığın, sol el ile basınç kazandırdığın sağ elin ile de suyu püskürttüğün manuel yıkama aparatından almayı düşünüyorum. İsmini vermiyorum reklam sanılmasın diye zaten Google ile arasanız bulursunuz fiyatı 120-150 arası değişiyor. Hem köpük atan ucu da mevcut.
Motorumu yıkamayı seviyorum başkasına yaşatmam o zevki.![]()
Pahalı geliyosa kendiniz yıkıycaksınız, götürüyorum benzinliğe yanıma zincir yağımı alıyorum azda bi mazot alıyorum, önce zinciri mazotla temizliyorum sonra sadece 2 liraya motoru yıkıyorum, daha sonra kuruluyorum, zincirini yağlıyorum.
merhaba benzinlikte bende yıkatmak istiyorum ama benzinlipe gidene kadar motor baya ısınır soğuk suyla yıkayınca motor çatlamaz mı bundan korkuyorum
opet benzinlikte 2 lira köpük, 2 lira su. 4 liraya hallediyorum. sonra motoru benzinlikte kuruluyorum ve metal aksağamlara wd-40 sıkıyorum. sonra eve giderken rüzgardan sular iyice süzülüp gidiyor motordan ve evde tekrar bir kurulama işlemi yapıyorum ve zincir yağını sıkıp bırakıyorum ve motor ertesi gün işe gitmeye hazır.
wd-40 çok iyi bir parlatıcı ve bazı plastik yerleri de parlatmak için kullanıyorum.