- Konu Yazar
bir ay önce evlere servis elemanı olarak bi yere işe girmiştim ordan vakit bulup buraya da giremiyodum. ama bugün izinliyim ve hemen koşa koşa buraya geldim.
neyse kazamı anlatayım. yine sipariş geldi ve motora atladım (honda activa). sipariş geç kaldı diye acele ediyodum. sağdan trafiğe ayak uıydurup 70 le gidiyodum. aniden sol şeritten artist bir vatandaş dıptıs müzikle 10-15 metre önümdeki sokağa daldı. ben de arabaya çarpmamak için (soldan araba gelebilir diye) sağa kırdım. sokağa girip arabadan kurtulmak için. ama tam benim daldığım sırada adam frenlere asıldı. ben de frenlere asılmama rağmen olduğu gibi kaya kaya arabayla yan yana yapıştım. o an kendimi arabanın üstünde buldum. fakat vatandaş gaza asılınca bu sefer de arabanın üstünden yere düştüm. ama çarpma sırasında sol bacağım motorla araba arasında sıkışmıştı. o yüzden yerden uzun bi süre kalkamadım. üzerimde sadece mont ve kask vardı o yüzden sadece bacaklarım yaralandı. arabadaki vatandaş ise sağ camına motorun sol elciği girmesine rağmen gaza basıp kaçmak için uğraşıyodu. motoru yaklaşık 10-15 metre sürükledikten sonra motor yere düştü.( motorun sürüklendiğini de etraftan beni kaldıranlar söyledi.) arka tekeri ezip geçti. adamın plakasını alabilseydim hemen polisi arayacaktım. ama ben yerdeyken plakadan çok bacaklarımın derdine düşmüştüm. şu an sol bacağımın dizden altı acayip şekilde şişti ve yürüken çok zorlanıyorum. sağ bacağımda ise yere düşerken vurmuş olmalıyım dizimde ve bileğimde morluklar var ve boynumun sol tarafında hafif bir ağrı var. onun dışında kask olmasaydı ve mont olmasaydı heralde kafamda ve kollarımda da morluklar olurdu.( belki de daha kötüsü). neyse biraz toparlandıktan sonra şubeyi aradım ve beni ordan aldılar. motorda ise kırık iki ayna , dağınık bir ön takım , ve yamuk jantlı arka teker var. çizikler ve ayrıntıları da cabası. motor bir hafta sonra gelecekmiş.
gerçekten de motor süren insanları insan yerine koymayıp basıp geçenler varmış.
,
bugün izinliyim ve rapor alıp bi kaç gün dinlenmek istiyorum. daha önce ufak tefek kazalar yaşadığım için biraz alışkınım ama böylesine yani uçarcasına bi kazaya alışkın değilim. bacağım motorla araba arasında sıkışmasaydı arabanın üstünden uçup arka taraftaki duvara çarpabilirdim. olasılıkları düşünüyorum da bazen verilmiş sadakam varmış diyorum kendi kendime. kendimde suç bulamıyorum. keşke bulsam da oh iyi olmuş bana desem kendime.