Bir türlü satamadığım :mrgreen: gt650 cometi mi modifiye ederek kullanmaya karar verdim.Bunu yaparken orjinal parçalarında sonradan takılabileceğini düşünerek çalıştık..Bu modifiyede işçilik ve fikir motosiklet sürüş hocamın ..İlk önce farlarla başlayalım dedik ve modifiye çalışmalarına başladık henüz tamamlanmış değil farların üst kısmı kapatılarak çirkin kablo görüntüleride kamufule edilecek.Belki rüzgar engeli için bir cam takma yoluna gidebilirim..Motor koruma demiride takılacak..Sabredemedim daha tamamlamadan siteye resimleri koyayım dedim hem fikirlerinizide alayım istedim
Abi kusura bakmada
Bir motor bu kadar iğrenç hale getirilebilir.
evet motorun bu hali ile çokta güzel durduğunu idda etmiyorum ::iğrenç olabilir bana sebebini açıklayın yada fikir verin şöyle olsa daha iyi olurdu.Amacım klasik görüntüden uzaklaşmak.ertuğrul _öz ün verdiği fikir çok güzel Buell XB12Scg Lightning modelinde olduğu gibi bir değişiklik yapmak isterim.Neticede herkesin görüşü farklıdır benim saygım var Ama aşağılayıcı kelimeler üzüyor Neticede ortada bir emek var hata varsa geriye dönülecektir..saygılarımla