Yeni ehliyet sistemi tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama eğer direk a2 ehliyeti alabilirseniz, uzun ömürlü ve sağlam motosiklet arıyorsanız ki bütçeniz buna gayet uygun, 250cc üstü modellere bakın derim.Eğer güzel bir eğitim alırsanız ve kendinize güveniyorsanız yamaha mt07 veya kawasaki er6n öneririm.Hem kaliteli motosikletler, uzun seneler rahatça sürebileceğiniz hem de gücü yerinde aletler oldukları için 250cc alıp aradan biraz zaman geçtikten sonra bu bana artık yetmiyor demezsiniz, tabii zamanı gelince bunlarda bir noktadan sonra yetersiz kalabilir.Bu forumdaki çoğu arkadaş topa tutacaktır beni eminim kendilerinde bu bütçe olsa sormadan yüksek cc bir makina alırlardı ama forumlarda nedense hep cbf150, ybr gibi aletler önerirler.Benim gözümde motosiklet bir zevk işidir, motosikletime baktığım zaman duruşu içime sinmeli, bindiğim zaman mutlu olmalıyım.Bütçenizde varken kendinize güzel bir motosiklet alın daha sonra sıkılıp satma durumunda kalmayacağınız bir araç olsun bu.Kimine göre ktm duke 200'dur kimine göre yamaha mt07 ama eminim ki burda önerilen pulsar,ybr,cbf ,cbr 125 gibi motorlar alıp öğrenilip direk elden çıkarılacak aletlerdir bu yuzden uzak durmanizi tavsiye ederim.
Yeni motosiklete başlayacak birine MT07 öneriyorsun, sonra beni topa tutacaklar diyorsun.
E biliyorsun yani ne olacağını.. =)
Parası olsa şunu yapardı gibi tahminlerde de bulunma insanlarla ilgili, pek hoş değil, isabetli de değil.