35 ten önce evlilik düşünmüyorum.
Çünkü ben bir çorabı ne biliyim kıyafeti bile zor seçen bir insanım ve çok kararsızım.
Gelin ata binmiş ya nasip demiş sözü bana göre,Allah düşürmesin istemediğim yada arada kaldığım biriyle evlenme gibi bir durumda olsam %98 nikahtan firar ederim.Bu sebeple 35 ideal,yanlış tercih yapsam bile vah tüh edeceğim çok şey kalmaz yapamadığım
Tabiki tanımaya çalıştığım insanlar oldu ama kalp hiçbirinde durmadı,kalbin durmayınca beyinde otomatik olarak geçiyor.Kafamda olması gerekenler az çok belli. Belki kaderim yalnızlık üzerine yazılmıştır,sırf biri olsun diye yapılacak işler değil çünkü.
Belli bir ağırlığı olmalı,yapısı oturmuş,sözünü sayabileceğim birde konuşması etkili olmalı,ses tonu ve anlatabilecekleri çok önemli.
Heykel gibi yakışıklı,kusursuz,bebek suratlı olmamalı,hatta çirkin bir adam bile olabilir kesinlikle karekteri önemli. Birde nasıl bakacağı,ciddiyeti ve bakış önemli.Giyim tarzı sade ama ağır olmalı ben zarif ve şıklığa önem verirsem kendimde,oda dengeyi sağlamalı.
Güç,para,kariyerden çok nasıl bir çocuktu,annesine nasıl davranıyor,stresle mücadelesi nasıl bunlara bakılmalı bence,aile desteği değil kendi ayakları üzerinde durabilmeli.Söz ağızdan bir kere çıkar kafasında olmalı,ben doğru bildiğim uğruna işte tüm ekibi karşıma almış bir insanım,en az benim kadar cesur ve gözükara olabilmeli.
Sizler olaya hep iyi yönlerden bakmışsınız.Bence bir ömrü birlikte geçirme sözü büyük bir söz,tanıştığınız kız yarın engellide olabilir yada kazada geçirebilir.
Yani herşeyden önce yol arkadaşı bulabilmek önemli.