annemin arkadaşı sevim teyze zabıtalıktan emekli oldu neden şaşılıyor ki kadın zabıtaya zaten vardı.
hayırlı uğurlu olsun zabıta ablalara. taksici iken bir taksici abla tanıdım. . ne yorulur ne yolcu seçer gece gündüz çalışır parasını çıkartırdı. ben 6 ayda sıkıldım bıraktım kaza belasından hır güründen sarhoşundan kadın 20 senedir o işi yapıyordu gocunmadan. istanbulda taksicilik yapabiliyorsa bir kadın her işi de pek ala layıkı ile yapar.
bence asıl sorunumuz zabıta sayısını arttırmanın seyyar ve dilenciye çözüm olacağını zannetmek. tüm zabıtalar görevini tam yapsa bile kapıdan kovsan bacadan girer insanlara tatmin eden işler, güzel bir gelecek sağlanmaz ise.
@alonedark Mudur biraz okursan bayagi uygunsuz uslup kullanmis yavsama vs tarzi mesajlar var ozellikle o bolum rahatsiz etti aweasome'in da hatalari var tam idare edememis kriz yonetimini.en kotu gecici olarak konuyu kitlersin ozelden halledersin durumu .
Ben taraf tutmuyorum ki.
Şahsi olarak uzatmasaymış.
Güzel örnek olmamış.
Senin fikir daha mantıklı geldi mesela..
Yalnız motosikletler de şahaneymiş. Ancak ne gerek vardı koskoca Crosstourer 71800TL lik motosiklet halkın parası nelere harcanıyor?
Bunlar şehiriçinde eziyet üstelik kadın sürücü. Honda pcx ile çok daha pratik ve efektif çalışılabilirdi. Bunlarla kalabalık sokaklara nasıl gireceksin trafikte manevra kabiliyetin zayıf. Sırf gösteriş olsun diye alınmış belli ki. İBB harcadığın o paralar haram zıkkım olsun.
o motorlar alındığında crosstourer lar 53000 tl idi. belediye kar etmiş oldu şimdi) bence de o kadar büyük makine alınmamalıydı. nc750x daha iyi olurdu kanımca
Şehir içi izlediğim en iyi motosiklet kullanan polisler brezilyalılar ve genelde kullandıkları motorlar honda xre 300 (yazıyla üçyüz) ve xt660. Bu durumda 1200lük tourer biraz gereksiz ve hantal kalabilir. 750nc bir nebze kurtarır. Gerçi aksiyona gireceklerini hiç sanmam.
Daha çok seyyar ve dilenci gruplara bakıyoruz
Genel algımızı değiştirmemizde çok ciddi fonksiyon göreceğini düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------
Hiç bir zaman bu konularda bir açıklama yapılmak zorunluluğu yoktur ama, ben sormak istedim.
Arkadaş bu tartışma yüzünden mi forumdan uzaklaştırıldı?
Bizimkiler boyle bir takip yapmazlar tabiki ama siz Brezilya deyince eski izledigim videolari hatirladim.
Genc kizlarimiz bunu yapsalar bile merdivenden cikmayi 1.200'lukle yapmakta zorlanabilirler.
NOT : Bu videodakiler Polis. Bizimkiler zabita. Ben farkindayim, sizde olun.
Zaman zaman açar izlerim. Pek çok videoları mevcut. Heyecan doruklarda oluyor![]()
1200lükleri kadınlara vermiyorlar sanırım. Fotolarda erkekler kullanıyor.
@alonedark Mudur biraz okursan bayagi uygunsuz uslup kullanmis yavsama vs tarzi mesajlar var ozellikle o bolum rahatsiz etti aweasome'in da hatalari var tam idare edememis kriz yonetimini.en kotu gecici olarak konuyu kitlersin ozelden halledersin durumu .
Konuyu açıp bi kenardan bakmakla olmuyor sayın hachiko,
Konuda neyin yazılıp takip edildigini kimin kime kemik yok kopek maması vs kime ne demiş tek tek takip etmek durumundayız, üstelik mudahele edip silmek ve insanları bu konuşmalar ile rahatsız olmasını da engelliyoruz,
bütün gun forumları tarıyoruz,
o yuzden yaptıgımız seylerle ilgili bu sekilde ne oldugunu bilmeden klavyeden çıkan, klavye delikanlısı sozleri biraz dusunup yazmanı tavsiye ediyorum,
Şehir içi izlediğim en iyi motosiklet kullanan polisler brezilyalılar ve genelde kullandıkları motorlar honda xre 300 (yazıyla üçyüz) ve xt660. Bu durumda 1200lük tourer biraz gereksiz ve hantal kalabilir. 750nc bir nebze kurtarır. Gerçi aksiyona gireceklerini hiç sanmam.
Motosikletli ilk yardım ilk müdahale ekiplerinin sayısını arttırsalar veya böyle birim yoksa kursalar.
Motorlu zabıta timlerine çok mu gerek varmış gerçekten.
Motosikletli ilk yardım ilk müdahale ekiplerinin sayısını arttırsalar veya böyle birim yoksa kursalar.
Motorlu zabıta timlerine çok mu gerek varmış gerçekten.