damla aradıgın yüz ifadesi degil ama kafa darbesi budur 2. günde 15 kişi olamayışımızdan dolayı bu görevi ben üstleniyorum devifire (oktay) referansımdır
r:
r:
r:
r:
r:
r:
Topiğin 6. mesajında +1 beni yazın demiştim ama :silent:
Yeri gelmişken, Göksel'e de bir mesaj yollamak isterim. O da okuyor
Onun yazdıkları dikkatimi çekti ve kendi fikrimi belirten ve pozitif bir eleştiri olduğunu düşündüğüm yazımdan, arzu ettiği takdirde, kendisine bir mesaj çıkartır diye düşündüm. Sağolsun ne demek istediğimin çoğunu anlamış, teşekkür ederim !
#################################################
demişsin abi valla işte şimdi anlamadım yani bu iyi bişeymi yoksa giydirmeye bendenmi başladınhayırlısı olsun abi çolugun çocugun giydirmesindense büyüklerimizin kulagımızı çekmesine razıyım.
![]()
anlaşılmayacak bişey yok ama hazır sende anlayamamışken boşveeeeeeeeerbirincisi ortada bir görev mi var?
ikinci varsa sen niye üstleniyorsun anlayamadım ben??
haaa
tamam yav
çantaları ayarlayacağım demedim...
yani hepsini ayarlayamam ama metro marketten alıalım ben kendı adıma bi kısmını karşılayacağım d edim..
damlacığım isterim ama hepsini ben karşılayamam şu anki durumda..
ama kendi a dıma yarısını karşılayacağım galiba...
cüneyt abiciğim sen şeref konuğumuzsun organizasyona ilk yardımı yapan üye olarak:cat:
heh işte böyle abi bak nasıl nabzın yükseliyor zorlaYahu Göksel, zorla yazı yazdırıyorsun insana :cherry:
Eleştirimin köyü niyetli olmadığını anladı dedim, Teşekkür ettim daha ne diyim. :cherry:
hadi biri bi tartışma başlatsın da topic biraz rating alsın ya![]()
sen ne biçim konuşuyorsun ya yok raiting alsın falan kandil gecesi dualarımı etmişim beni günaha sokma tamammı:bounce: nasıldı fene değil di sanki hasancım ne dersin :mrgreen:ana erhan hızlı davrandı vıyyyyhadi biri bi tartışma başlatsın da topic biraz rating alsın ya![]()
Ne demek tatışma başlatsın ya Hasan sen niye hep bu tarz polemikler çıkarmaya çalışıyorsun anlamadım. Bir problem mi var açık açık yaz
sen ne biçim konuşuyorsun ya yok raiting alsın falan kandil gecesi dualarımı etmişim beni günaha sokma tamammı:bounce: nasıldı fene değil di sanki hasancım ne dersin :mrgreen:ana erhan hızlı davrandı vıyyyy
Ne demek tatışma başlatsın ya Hasan sen niye hep bu tarz polemikler çıkarmaya çalışıyorsun anlamadım. Bir problem mi var açık açık yaz (ve tartışma başlar :mrgreen: )
Ayrıca yardım yapağımız çocukların ihtiyaclarını yavas yavas karsılıyoruz.
Canta ihtaclarını Savasxxl ve Starsailor hallediyorlar.
Bunun dısındaki ihtiyaclarını maddi destekde bulunan arkadasların yolladıgı paralar ile karsılayacagiz.
Neler cocukları daha mutlu eder bunları konusalım.