01.08.2017 Akaryakıt Zammı

her ne kadar süreç içerisinde;
motosiklet ekipmanlarına yapılan vergi artışı,
motosikletlere yapılan vergi artışı,
motosikletlere bir daha yapılan vergi artışı,
motosikletlerin hacimleri üzerinden yapılan çarpık vergilendirme,

gibi konular arasında önemi yokmuş gibi görünse de,

her ne kadar kanıksamış gibi dursak da,

01.08.2017 itibari ile benzin ve motorinin pompalama fiyatlarına 11 kuruş(çuk) ilave (ben buldum, zam değil, güncelleme değil) yapılmıştır.
isteyene bu da kaynak olsun

hayırlı, uğurlu olsun.

unutmayınız ki vergileriniz size,
saray, cengiz - kolin - limak olarak geri dönecektir.

zor şartlarda yaşamaya o kadar çok alıştık ki, dünyada standart bu gibi gelip kabulleniyoruz herşeyi. Oysa bir platform üzerinden sesimizi duyursak, millet olarak isyan etsek elbet birşeyler değişir. Bize daha çook semer vururlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
11 kuruş zam mı?
Çok yapılmış be :mrgreen:

Yeni gelecek zam ile
1lt Benzin 5,22₺
45lt depo=235₺
Bunun
35,85₺'si KDV
106,65₺'si ÖTV
92,5₺'lik benzin için toplam ödenen vergi 142,5₺'dir

Güzel memleket değil mi?

Akaryakıta zam + motorlara ek gümrük vergisi %20 :) süper,durmak yok,yola devam...

Memura,işçiye,emekliye zamcık...

Çok güzel gerçekten 90 liralık ürün al 140 lira vergi öde neden çalışma ücretleri de vergi gibi gelirler 2 kat fazla değil. Dolar düşüyor neyin zammı bu en pahalı benzini kullandigimiz yetmiyor mu? Bana zam geliyorsa tüm resmi birimler de zam görmeli benzini bedavaya araçları bedava kullanmamalı onlarda bu zammın tadını çıkarmalı.

Ortaçağ İngiltere'sinde evin pencerelerinden vergi alınırmış.maliye bakanlığı bence geçmişi iyi araştırmalı.vergilendirilecek daha çok şey var.

Konunun dün açılmasını bekledim. Ama açılmadı. Bugün itibari ile motorin 4.61 TL benzin 4.21 TL oldu. 2 Gün sonra 3 kuruş indirim yapıp 10 kuruş geçirirler. Yakıta zam geldi mi yediğin içtiğin giydiğin herşeye zam gelir. Ben hep 20 TL lik alıyorum diyenler nasıl bir kafa yapısına sahip.

Konunun dün açılmasını bekledim. Ama açılmadı. Bugün itibari ile motorin 4.61 TL benzin 4.21 TL oldu. 2 Gün sonra 3 kuruş indirim yapıp 10 kuruş geçirirler. Yakıta zam geldi mi yediğin içtiğin giydiğin herşeye zam gelir. Ben hep 20 TL lik alıyorum diyenler nasıl bir kafa yapısına sahip.

Benzin 4.21 olsa AKP ilçe başkanı olmak için aday olurdum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar