Arkadaşlar biraz daha sağduyulu yorumlar yapmaya davet ediyorum sizi. Olay hepimizi derinden yaraladı ancak hiçbir şey bilmeden spekülatif iddialarda bulunuyorsunuz, iki tane kayıp var, biri yeri doldurulamayacak Barkın. Kadının çenesi vb. gibi bize ve bu matem ortamına yakışmayacak laflardan kaçınmamız gerekli diye düşünüyorum.
. +1
Ne kadar insafsizsiniz... ölmüş birine karsi edilen kotu yorumları da kiniyorum... esini kaybetmis bir kadina karsi acimasizsiniz. Bunlari colugu cocugu okuyacak ... babam nasil öldü diye bu konusmalari okuyan siz de olabilirdiniz.
Ölünün arkasindan bu sekilde yorumlar yapmak kimseye yakismiyor. Esini kaybetmis, çocuğu babasiz kalmis insanlarin canini yakmayin.
Biraz INSANLIK... kadere inanmıyor olabilirsiniz SAYGI DUYARIM. Arabadan inip o trafikte yurumesi durumunu sorgulamanin manasi yok arkadaşlar... Gorunen gerceklerin altinda gorunmeyen gerçekler olabilir.
Moderatorleri gorevine davet ediyorum. Kimsenin arkasindan boyle bir durumda yakisiksiz yorumlari okumak hos degil.. is çığrından cikti yeterince... rahmetlinin esinin cenesine kadar düştünüz!!!!
Hani nerede bilincli, saygili motosiklet kullanicilari kimliğiniz arkadaslar ?
Lutfen... insani motosiklet.net ten dahi soguttunuz bu yorumlarla... yakismiyor !!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
Evet uzulduk! Cok uzulduk! Faydali , kendini sevdigi birşeye adamis bir insandan cok sey ogrendik. Kendisi egitmen olmamasina rağmen , cogu egitmenin KENDINE SAKLADIGI bilgi birimini milyonlarla paylasan bir insandi.
evet canımız yandi... bu caninizin yaanginiyla, cani yannan insanlara saldirmayin lutfen... yoksa ettiginiz kotu yorumlardaki tanimlamalardan ne farkiniz kalir...
Acilmis forumda konular , biseyler yapmak istiyosaniz Barkin abiye yakisir davranin...
. +1