Abi bu adam yıllardır motosiklet sürüyor buradaki en tecrübeli motosiklet sürücüsü bile örneğin 4 yıldızsa barkın abi 5 yıldızdır.. Çünkü biz bir motosiklet alırız kmlerce bineriz. Barkın abinin kullanmadığı motosiklet kalmamıştır bu kadar tecrübeli bir ADAM ekipmanlı ve hızlı değilse nasıl kaza yaptı abi

Ben ailemi ikna ederken hep Barkın abiyi örnek gösteriyordum bak ekipmanlı olursan bilinçli olursan bişey olmaz diyordum aileme şimdi bana diyorlar Barkın abin bile kaza yaptıysa senin için güvenli değil motosiklet diyorlar.. Kader/kısmet yazılmışa bir sözüm yok haşa ama beyler gerçekten anlamıyorum bu ADAM hızlı mıydı ? Ekipmansız mıydı? Nasıl kurtaramadı orada ne oldu ne bitti ? Bize motosikleti sevdiren ADAM vefatıyla bizi motosikletten korkuttu sizler de benim gibi düşünmüyor musunuz?

ale:
Sen sağlıkçısın dostum senin daha hakim olman lazım sorduğun soruya.
Bu işin hızla alakası yok malesef.
Ekipman konusuna gelirsek, herkes bu mevzuyu konuşuyor. O ekipmanı giyince ölümsüz olmuyorsun malesef.
Kafandaki kask dışında darbeyi koruyan ne var üstünde..
Eklem yerleri ve sırt koruma bot. Gerisi tamamen sürtünmeye odaklı. Malesef motosiklet olayı bu..
Camiaya böyle faydası olmuş birinin böyle pisi pisine can vermesi korkunç bişey.
Barkın vefat etti diye sakın motorunuzdan soğumayın, hevesinizden kopmayın. O bize bu işi aşıladı, anlattı, sevdirdi. Yarın eminim ki bütün 2 tekere gönül vermiş insanlar son görevini yapacaktır..
Para kazanıp arabasıylada gezebilirdi ama o bu şekilde devam etti.
Ben sadece kaskla 65 km hızla duran kamyona vurdum, şimdi burdayım o tam takımdı ama olmadı..
Kader..
Takdiri ilahi.
Başımız sağolsun dostlar..