Benelli Benelli TRK 502 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

19 Haziran itibariyle tüm bayilerde.

19095447_686111164913830_3202950881144731894_o.jpg

Vale Moto test sürüşleri devam ediyor mu ?

Arkadaşlar ürün geldi canlı olarak kamyondan indirilişini izliyorum:rendeer: Tuzla üçerlerde hepsi beyaz maalesef

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------

Çantasız yaklaşık plaka ruhsat 30 bin:queen: çantaları ile reno alınabiliyor 4 bin falan işte ucızzzzz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------

Yakıtının 5 lt altına düşeceğini sanmıyorum ama güzel motor yapmışlar cidden. Alır mıyım? HAYIR!!!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

Bu arada bildiğim şeyleri yazayım.
Boyum 174 ayaklarım yere değiyor. Gidon yükseltme iyi olur. 180 ve üzeri için gereksiz. Oturuşu çok beğendim cruiser gibi yaw. Arka çamurluk usb falan gayet şık. Depo bacak arasında bidon var gibi dolduruyor. Sanki içine biniyorsun üstüne değil. Uzun boylular da çok rahat edecek. Beygiri ve Torku orta sınıf için gayet iyi. Güzel motor.
Alır mıyım? Hayır!!!

Fiyat 27500 değil miydi? bu şekilde plaka ruhsat 28'i geçmez. Ekim'de herşeyi 224 liraya hallettim.

Servis, yedek parça konusu önemli, yurt dışında da yeterli km yapılsın bakalım kronik sorun çıkacak mi?

Ben olumlu yaklaşıyorum fakat distribütörün yaklaşımı motorun kaderini belirleyecek..

Bayideki de ne cesaretmiş aynı motordan beş tane getiriyor. Fiyat yüksek, daha satıp satmayacağı belli değil.

Onlar işi bilir merak etme sen. Dükkanı bir görsen iğne koyacak yer yok. Aynı yerde 3 dükkan var üçerlerin hepsi dolu Tnt 250 aldılar stoktan 11 adet 2016 model hepsi bitti. Sürekli ATV satıyorlar. Değişik işler için millet acayip ATV alıyor. Motor alanların hepsi bu siteye girmiyor o nedenle garip gelebilir. Yaşlı bir ama geldi bugün gözümün önünde römorklu ATV aldı kartı çekti gitti toplam 10 dakika kaldı amca :bounce:

Keşke indirilirken video çekseydin veya fotoğraf :) Tek renk geleceği zaten distribütör tarafından söylenmişti bu arada ekteki fotoğraf Benelli İtalya'ya ait bu model ile bir dünya turu yapmışlar birçok fotoğraf var ben bir tanesini paylaşmak istedim. Çanta fiyatlarında fuarda distribütör bir süre sonra alternatif kaliteli uygun bir çanta getireceklerini belirtmişti birde GIVI çantalarını GIVI ile anlaşma yapıp onlardan daha uygun getireceğini belirtmişti umarım olur.

okZE79.jpg

GIVI çanta fiyatlarına baktım da tek çantasına internette 1.670 TL fiyat vermişler Burada 1.670 * 2 = 3.340 TL yapıyor üstüne arka çanta ekle 4.000 rahat eder.

Keşke indirilirken video çekseydin veya fotoğraf :) Tek renk geleceği zaten distribütör tarafından söylenmişti bu arada ekteki fotoğraf Benelli İtalya'ya ait bu model ile bir dünya turu yapmışlar birçok fotoğraf var ben bir tanesini paylaşmak istedim. Çanta fiyatlarında fuarda distribütör bir süre sonra alternatif kaliteli uygun bir çanta getireceklerini belirtmişti birde GIVI çantalarını GIVI ile anlaşma yapıp onlardan daha uygun getireceğini belirtmişti umarım olur.

https://i.hizliresim.com/okZE79.jpg

Bende bir iki yerde okumuştum hatta benim gördüğüm bi fotoğrafta motorların epeyi bir arkasında develer vardı çölde çekilmişti fotoğraf. Şu fotoğraftaki siyah çanta dikkatimi çekti acaba onların fiyatı ne kadardır ?

Dün antepte merkez bayisine sordum ilk İstanbul'a dağıtılmış 2 gün içerisinde tüm bayilere ulaşacaktır denildi.

İstanbul'da ön sipariş verenler almıştır o zaman şimdiye kadar inşallah buraya da uğrarlar yakın bir zamanda.

https://i.hizliresim.com/okZE79.jpg

Acaba kaç ülke gezilmiş ? ve ne tür yollar tercih edilmiş bu fotoğrafa bakarak yorum yapmak gerekirse zorlu yol şartları seçilmiş ve performans nasıldı beklenene ulaştı mı ? Aklımda deli sorular.

Tuzla Üçerler de çantalar dahil 31.000tl

Çanta dahilse ve test edenlerin anlattığı kadar varsa fiyat gayet uygun geliyor çantaların fiyatı 4.000 küsür bir fiyata tekabül ediyor e motoruda herkes övüyor bakalım neler olacak.Ben ancak 2.elini alırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar