Yanlis anlama sakin beni ama sacmalama sakin ama sakin bulasma gidip 2.el paçoz bir r6 alcan en kotusunu dusun motor 1000 km sonra yatak sardi battin egzantrik istedi motor yatti baski balata istedi motor yatti.Gerek yok naked bak.aylik gelirin 4000 5000 olcakki kafan rahat olsun cambazlik yapip kendini resil etmeye ne gerek var piyasa suan leş makina dolu.Aman kardesim diyorumm
Madem 1000 tl oduyosun git 0 cift silindir al kafan rahat 2.el alinmaz turk insanindan....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
100 km de 35 40 tl yakmasi imkansiz kardesim yanlis bilgi verme bahsettigin alet racing hp ve tork gucu asiri yuksek bu makinayi alipta dusuk devirde kullanicak halide yok...Gerek yok bence krediyle 2.el racing makinaya girilmez.
Yanlış bilgi değil. Gelsin r6 sahibi arkadaşlar. 7000-8000 devirlerde cruise tarzında çok gazlamadan,ara arw hızlı kullanirsa 6.5 - 7.5 litre arası yakar. Hesaplayalim 5.2 kuruş desek. Dediğim rakamlara geliyor maliyet. Racing makina aldi diye devamli 14 bin devirlerde kullanmayacak.
Bence siz de yanlış yonlendirmeyin. Kaldı ki benim su anki motorum 108 beygir , 3 silindir 675 cc 69 nm tork ve 14 bin devir kesici giriyor yani fena sayılmaz.
6 litre yakiyorum 2500 km dir kullanıyorum. Yanlış bilgi ve yonlendirme yok.
2016 r6 teknik özellikler, 600cc,4 silindir,123 hp, maks tork 65 @10.500 rpm , maks guc 91 kw 14.500 devir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Ayrıca, yeri geldi yazayım,her racing motor alan tapa gaz gitmek,hızlı, agresif kullanmak için almıyor. Ben şeklini görüntüsünü yani genel olarak seviyorum ss motorları. İlerde tekrar değiştirirsem motorumu ve ss alırsam genel sürüş şekilimde degisiklik olmayacak.
SS motoru olan herkes istisnasiz, tapa gaz sürekli üst devirlerde kullanmak zorunda değil.