Şöyle bi manitamız olmadı be

Motosikleti
600RR
zB2nk7.jpg

okYE4X.jpg

ben manitadan çok pist istiyorum. koskoca antalya da gokart pisti dışında pist yok delirecğm

Ben bir ara bizimkine burgmani kullandırıyordum da bayağıda kullanıyordu motorda alacaktım bi kaç tane bulmuştum da kıyamadım kaza yapar diye..

mobiletler iyiymiş.

bu arada "mobylette" jenerik marka olmuş haberimiz yok. aslinda "moped" dememiz lazım ama mobilet diyoruz. selpak gibi, pimapen gibi, gilette gibi jenerik marka olmuş.

Resim 1:Teog'a hazırlanan orta son sınıf öğrencileri

Resim 2:tayt+topuklu nettin bacım :)

Başlığı görünce jenny tinmouth yada chesca miles gibi birşey çıkıcak sanıyordum.Tam bir hayal kırıklığı.

Hocam ya sen motorcu hatun görmemişsin, yada gördün ama forum kuralları yüzünden atamadın :D
Sen istersen bana bi özel mesaj at sana bi instagram linki atayım ben :D

elena myers da olabilir olmasada motosiklet sürücüsü olması mükemmel olurdu neyse insan olsun yeter.

bana hitap etmedi, erkek alternatif varsa.. hani neblim bi bakim derim.. yorum yapim .. cıx konu pas..

Awesomee :)
Guy Martin
Cameron Donald
Dunlop
Anstey
Hutchy

Sevdiğin oyuncunun adını yaz,44.. ye gönder.Nostaljik görünümlü radyo kazan :)

Ben Guy martinciyim.
Man adasına gitmek nasip olursa ilkokul anı defterime yazı yazmasını isteyip,saçından bir tutam kesip saklıcam::fool::Oda beni bekliyordu zaten :)

sdt

2. Resimdeki mobilet çok tarz duruyor.
2. Resimdeki hatun da çok tarz duruyor :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Oldum olasi topuklu ayakkabiyi sevemedim bir turlu. Fıstık gibi konvers varken niye topuklu giyerler. Spor ayakkabi giyilmeli yada topugu uzun ve sert olmayan her ayakkabi giyilebilir.

Simdi o topuklu ayakkabiyla ne kosar nede ziplayabilir, tam odun isi bence topuklu ayakkabı.

Hocam ya sen motorcu hatun görmemişsin, yada gördün ama forum kuralları yüzünden atamadın :D
Sen istersen bana bi özel mesaj at sana bi instagram linki atayım ben :D

Şunu dediğim güne lanet olsun, sabah 12den n yana mesajlara geri dönüş yapıyorum :queen:
Lan ne adamlarsınız ya, ifşa etmicem tamam hadi :D

Awesomee :)
Guy Martin
Cameron Donald
Dunlop
Anstey
Hutchy

Sevdiğin oyuncunun adını yaz,44.. ye gönder.Nostaljik görünümlü radyo kazan :)

Ben Guy martinciyim.
Man adasına gitmek nasip olursa ilkokul anı defterime yazı yazmasını isteyip,saçından bir tutam kesip saklıcam::fool::Oda beni bekliyordu zaten :)

guy martin :)
favladımmmmmmmmm :)
man adası mı? konum pls, kanatlarımı takıyorum :)::melek02:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar