Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile. sorunuzun cevabı ise IRC lastikler ile kullanıyorsanız aynen dediğiniz gibi oluyor tutmuyor gibi değil bildiğin tutmuyor![]()
Frenin hissiz gelmesi ile lastik arasındaki bağı çözemedim?
Herkese merhabalar saygılarUzun zamandır buralara bakamıyorum zamansızlıkdan dolayı. Buraya ilk mesajımı yazdığımda motorum 1.000 km deydi ve şimdi 36 bine geldi :bounce: Neyse lafl fazla uzatmadan ben konuma gireyim. Bugüne kadar hep standart bakımlarını yaptırdım dikkat ettim özen gösterdim ve bugünlere geldik. Şimdilerde bana sağlam bi masraf açıcak ağır bakımı geldi de geçti bile tahminen bin tl yi geçicek sanırım eğer serviste yaptırırsam tabii. Peki ya siz ne önerirsiniz malzemeleri kendim alıp dışarıda güzel bi ustayamı yaptırayım yoksa biraz kesenin ağzını açıp servisdemi yaptırayım :salut: Birde bugün bir ses fark ettim motor da 5.500 5.700 devirler arasında motorun sağ tarafından vuv vuv vuv diye bir ses geliyor nedir ne değildir bilen birileri varmı ?? Herkesin tekeri düz bassın kazasız belasız sürüşler dilerim.
Agir bakımda ne yapilacak 1000 tllik ?
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar size bir kaç sorum var geçen gün internette dolanırken bir cbr250r kullanıcısının 14 model motoru daha 10bin kmyi görmeden krank kırmış yorumlara baktım birkaç kişi daha bu sorunu yaşamış bu sorun cbr250r için kronik sorun felan yazmışlar bitaz daha araştırdım nette daha bir çok kişi yaşamış benim motorum 11 model 34bin km de şimdi binmeye korkar oldum bişey olacak diye siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında cevap veren herkese teşekkürler
Valla başkan benim arkadaşımda 2014 model cbr 13 bin km krank kırdı bir arkadaşımında 2012 model motoru 22 bin km de kırdı. Benim motorunda 26 binde daha Allaha şükür tık ses yok yani belli olmaz bu işlere
Cevaplara bakılırsa fazla sürat yapmamak gerekiyor gibi ki zaten ben de fazla hız yapmıyorum eski sahibide fazla zorlamamış motoru 6-7 bin deviri geçmemeye özen gösteriyorum inşallah bir sorun yaşamam
başka bir sorum daha var arkadaşlar motor son bi kaç gündür faazla ısınmaya başladı ve çok çabuk fan açıyor radyatörde su var full dolu neyden olabilir radyatördeki tellerin birazında bükülme var ondan olabilir mi
altlarındakı motorun 250 cc oldugunu unutup kırbacı vururlarsa olacagı budur farklı model ler en az 5-6 tane cbr 250 oldu siz devirli ve motoru üzmeden kullanırsanız ve bakımlarını zamanında yaptırırsanız en ufak sorun yasmaazsınız bu tum marka ve modeller için gecerlidir.
Cevaplara bakılırsa fazla sürat yapmamak gerekiyor gibi ki zaten ben de fazla hız yapmıyorum eski sahibide fazla zorlamamış motoru 6-7 bin deviri geçmemeye özen gösteriyorum inşallah bir sorun yaşamam
başka bir sorum daha var arkadaşlar motor son bi kaç gündür faazla ısınmaya başladı ve çok çabuk fan açıyor radyatörde su var full dolu neyden olabilir radyatördeki tellerin birazında bükülme var ondan olabilir mi
Arkadaşlar siz motorda hangi marka lastik kullanıyoesunuz rosso 2 haricinde ??