Merhaba,
2015 model motosikletime yaptığım değişiklikler ve sonuçlarından bahsedeceğim arkadan öne doğru gelelim

- Top case çok ufak olduğu için Shad SH40 taktım ve tablasının altına extra led stop şerit taktırdım. Farkedilmek önemli
- Yan çantaların üzerine şerit led taktırıp sinyallerden bir kablo da onlara çıkarttım. Farkedilmek önemli
- Jantlara kırmızı jant şeridi ve jant pipeti diye bulabileceğiniz sert tek tarafı yarık pipetlerden taktım
- Arkaya normalde orjinal olan 44 dişliyi 42 'ye düşürerek yüksek devir ve şehir içindeki 1-2 vites dengesizliğini düzelttim.
- CZ marka x-ring zincir taktım ( 110 bakla 5.20 ölçü ) bu da uzun ömürlü ve en kaliteli zincirler arasındadır.
- Egzozu carbon fiber ile kapladım. Bu işlem yazın egzozun ayağı yakmasını büyük ölçüde engelledi.
- Elcik korumalar taktım. Rüzgar ve el koruması olarak kullanabilirsiniz, uzun vadede hava sıcak bile olsa rüzgar parmak eklemlerinde kireçlenmeye neden olabilir.
- Öne 4000 lumen 40watt led ışıklandırma taktım. Artık gecelerim gündüz.
- Lastik olarak Anlas CAPRA modelini tercih ettim. Bunun sebebi lastiğin hem yumuşak hem uzun ömürlü ve en önemlisi Türk Malı olması.