4 yıla yakın zamandır bu mecralardayım. Sizlere oldukça yakın ve şeffaf olmaya çalıştım.
Bu modelin çok merak edildiğini ve bir çok farklı segmentin ihtiyacını karşılayacak bir aralık olduğunu çok iyi biliyoruz. Dikkatli gözler yorumları merakla takip ediyor. Şu anda ayda 3000 adet Hindistan'da satılıyor ve yorumlar oldukça iyi.
Yakıt da kesinlikle tatmin edecek. Çok düşük devirlerde sağladığı yüksek tork sebebi ile 120-140 km arası bir hızı çok keyifli bir şekilde yapıyor olacaksınız. Benim beklentim bu aralıklarda PULSAR NS 200'den daha fazla bir yakıt sarfiyatı beklemiyorum.
Fiyatı da çok açık konuşayım.
Hali hazırdaki fiyatın lansman fiyatı diyorum ve aşağıdaki tabloyu sizlerle açıkça paylaşacağım.
Müşteriye kesilen bir faturanın detaylarını size gösteriyorum. Şu anda 250 cc üzeri ötv % 37.
Fiyatın detaylarını görüyorsunuz.
Eğer % 8 ötv olsa idi fiyat nerede olacaktı, onu da hazırladım. Üzerinde ne kadar zorlandığımızın izlerini bu tablodan görebiliyorsunuz.
Artık bunun içinde görünmeyen bayi karı, distribtör karı, gümrük vergisi, yurt dışı lojistik bedeli, yurt içi nakliye bedeli, montaj bedeli, garanti giderleri...
Ticaret yapan bizi daha iyi anlar. Maalesef sektör oldukça zorlu.
Tüm bunlara rağmen en iyi fiyat mı değil mi, takdir sizlerin...
Bu arada satış kaydı yapılan müşteri kaydı sayısı 36 oldu. Kendilerine hoşgeldin diyoruz.
https://i.hizliresim.com/R0WlVo.png