Dostlar; aksiyon kamerası için batarta alsam gümrükte problem olur mu acaba? Yakın zamanda tecrübe eden var mı? Batarya,powerbank,akü yasak diye biliyorum ama emin değilim.
Her ürün çinden gelmiyor. Benimde aldığım bir saat hollandadan gelmişti.
1 numaralı aksiyon kamerası tanıdıgımda var. Ciddi anlamda cok kalıtelı. Düşünenler varsa tereddüt etmeainler. Bende sjcam 5000 wifi var ama ek olarak onuda alacağım.
Merhaba Arkadaşlar Aliexpress'den 3-4 kere usb şarj çakmaklık aldım.Fakat hepside bozuldu.Önerebileceğiniz usb şarj varsa paylaşır mısınız?
Dostlar; aksiyon kamerası için batarta alsam gümrükte problem olur mu acaba? Yakın zamanda tecrübe eden var mı? Batarya,powerbank,akü yasak diye biliyorum ama emin değilim.
İçinde 9 volt'luk pili olan bir ürün sipariş vermiştim DX com'dan. Uzun süre gelmedi.
Daha sonra bilgi verdiler siteden, gümrükten geri dönmüş siparişim, "içinde pil var" diye.
Beyler çok güzel kask çantası aldım, tavsiye ederim. Artçımı almaya giderken kask taşımak çileydi benim için.
[url]http://i.hizliresim.com/M0VVnN.png[/url]
Linki unutmuşuzBURADA
hocam çantayla ilgili biraz bilgi verebilir misiniz kaç günde geldi,kalite nasıl,1 kask ve yanına ufaktan birkaç eşya koyabilir miyiz?

selam arkadaslar aliden alip gumrukte vergiye takilan urunleri nasil alabiliyoruz hic bubunla ugrasan oldu mu ?
gumruge gidip mi aliyoruz yoksa kargo firmasi gumrugu mali teslim ederken elden mi tahsil ediyor simdiden tesekkurler
PTT memuru kapınıza getiriyor, kdv, gümrük harcı falanı filanı peşin ödeyip teslim ediyor. En azından ben öyle yaptım 2 kez.
link atabilir misiniz1 numaralı aksiyon kamerası tanıdıgımda var. Ciddi anlamda cok kalıtelı. Düşünenler varsa tereddüt etmeainler. Bende sjcam 5000 wifi var ama ek olarak onuda alacağım.