Turkiye Kadin Motorcular Klubunun acilisina butun dostlar davetlidir..

1LGBkN.jpg

Biz kadın motorcularin güzel gününde bütün sevdilerimizi yanımızda görmek istiyoruz..
Kadın, erkek herkes davetlidir..
Aynı zamanda mekanda motorcu dostların gidebileceği bir mekan olarakta faaliyetine devam edecektir..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Super Moderator
Erkekler de girebiliyosa biraz sıkıntı olabilir ;P

Kendilerine 'bayan motorcular' demedikleri için bile takdiri hak ediyorlar bence.

Klübünüz hayırlı, uğurlu olsun.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Eminmisiniz ' herkesi ' davet ettiğinize :) Cicislerimizi çıkartalım dolaptan. Kasklarımızı parlatalım çocuklar.

Damsız girebiliyor muyuz? :)

Klüp evi, cafe, kadın motorcuların işletmesi oluyor,
Açılış içinde sadece kadın kadına olmayacağız, bizim klup toplantılarımız, gezilerimizde genelde kadın kadınayız,
Ama bu bir açılış ve kutlama, aynı zaman mekan olacak,
Tanıdık motorcu kadın veya bu işe adım atacak kadınlar varsa ve aramıza gelmek isterlerse (sizinle beraber) tabii ki onları görmekten ayrıca mutluluk duyarız,

Klüp evi, cafe, kadın motorcuların işletmesi oluyor,
Açılış içinde sadece kadın kadına olmayacağız, bizim klup toplantılarımız, gezilerimizde genelde kadın kadınayız,
Ama bu bir açılış ve kutlama, aynı zaman mekan olacak,
Tanıdık motorcu kadın veya bu işe adım atacak kadınlar varsa ve aramıza gelmek isterlerse (sizinle beraber) tabii ki onları görmekten ayrıca mutluluk duyarız,

Şaka yapmıştım aslında :)

Hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul'da motosikletçilerin toplanacağı mekan fazla yok. Özellikle avrupa yakasında yok. Yarın olmasa da mutlaka bir gün kahve içmeye geleceğim hem kendim hem arkadaşlarımla. İnşallah otopark sorununuz yoktur. :)

Şaka yapmıştım aslında :)

Hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul'da motosikletçilerin toplanacağı mekan fazla yok. Özellikle avrupa yakasında yok. Yarın olmasa da mutlaka bir gün kahve içmeye geleceğim hem kendim hem arkadaşlarımla. İnşallah otopark sorununuz yoktur. :)

altında garaj var cafenin otopark sorunu yok fikrimce,
selamlar :)

Espiriyle karışık böyle basit sorulara bile bu kadar sabırlı cevaplar vermiş olmanız güzel. Kulübünüz hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar