Shoei vizörler pahalı olduğu için vizör bulamıyorum

Merhaba,

Shoei - Qwest Bloodflow Tc-1 model kask kullanıyorum. Yazın renkli vizör takmak istiyorum ama Shoei'nin orjinal vizörleri 400 küsür tl. Başka bir markanın vizörünü takma şansımız var mı?

Cns-1Pn modeline bakayım dedim de büyükçe çiziğe rağmen değiştirmeme kararı aldım.

Sadece merak ettigimden soruyorum :

Shoei nin fiyatlari belli , alirken vizorlerinde bi o kadar pahali olcagini dusunerek mi aliyosunu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Umarım bulursun

Son düzenleme:
Geçen günlerde bi arkadaş paylaşmıştı.Yan sanayi vizör vardı 30$ gibi birşeydi amazonda.

Kenan başgana söyle göndersin. Onun ismini kullanan model değil mi bu ?
Çok iyi adammış burada öyle diyorlar...

Aynı konudan ben de şikayetçiyim. İridyum mavisi vizör alma heyecanıyla AGV k3-sv aldım. Şimdi vizör fiyatlarına bakıyorum 270-280 tl

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yurt dışından uygun bir fiyata alabilirsiniz.

Bir shoei kullanıcısı olarak kompozitcilerin en kısa zamanda vizörlerede el atmasını bekliyoruz.

Super Moderator
Harbiden millet 300 TL günes vizörlü kask alıyor, bizim vizör 400 TL.. Bu nası bi politikadır.

Sadece merak ettigimden soruyorum :

Shoei nin fiyatlari belli , alirken vizorlerinde bi o kadar pahali olcagini dusunerek mi aliyosunu ?

Ben kask alırken vizör fiyatlarına değil sağlamlığına bakıyorum. Alırken vizör aklıma gelmedi şimdi bakayım dedim pahalı geldi. Ama bu pahalılık sadece Shoei'de değil çoğu üst düzey kaskta var.

LS2 kaskın beyaz ve siyah vizürü 50tl.Ama aynalı vizörü amazonda bile 40$.Bu aynalı vizörler normale göre zaten pahalı.

Motosikleti
Yok
Konuyu hortlatayim.

Qwest TC-3'un orijinal şeffaf vizoru yerine, yazın yüzümüz gözümüz yanmasın diye hangi vizoru almak caiz? 400tl civarında siyah var, işe yarıyor mu? Güneş kremi sürüyorum da, kaskı takarken hepsi padlerde kalıyor gibi hissediyorum :)

Güneş gözlüğü forever ::xrock:: Qwest'te de, NXR'da da takıyordum çok iyi oluyor. Yoksa geceye ayrı, gündüze ayrı vizör ile dolaşmak zorunda kalıyorum ::rantinp:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şimdi daha güvenli diye ek güneş vizörü olmayan kask alıyorsunuz ve güneş gözlüğüyle kullanıyorsunuz da tünele girince ne oluyor? (Ben gözlük kullandığım için ek güneş vizörlü kaska muhtacım zaten, olmayanlar için sordum...)

Rayban'larla tünele girince bir sıkıntı yaşamadım daha. Sonuçta tünel içinde de aydınlatmalar var :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar